2017. december 21., csütörtök

Érdekes, hogy mennyire más a karácsonyi készülődés ott, ahol nem Sorosoznak - ez a liberális Európa

"Ez már ijesztő" - így számol be a média arról az euforikus állapotról, ami a Európa nyugatias féltekét átszellemülté teszi.

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/N-DktkqTURBXy84NTNjZTNhNmI1OTc2M2M5NzFlODNjODQyMzkyMjE4Yy5qcGVnkpUDAC3NBqTNA7yTBc0DFM0BvA

Ijesztő, hogy a terrorveszély miatt ennyire óvatosnak, már-már paranoiásnak kell lennie mind a hatóságoknak, mind pedig a népszerű turistalátványosságokat, karácsonyi vásárokat látogatóknak az ünnepi időszakban.

A terrorveszély réme ott lebeg minden, fogalmasabb európai nagyváros felett és néha egészen komolyan megakadályozza, hogy az emberek felszabadultan tudják ünnepelni a karácsonyt, adventet. Most bebizonyosodott, hogy még a jó szándék is tud ebben a helyzetben bajt csinálni.

Ma az ikonikus, frankfurti karácsonyi vásár területét ürítették ki pillanatok alatt a rendőrök, mégpedig, ahogy korábban megírtuk, egy gyanús csomag miatt.
A frankfurti rendőrség most a Twitteren jelentette be az akció végét, és azt is nyilvánosságra hozták, mi volt a csomagban:

A karácsonyi vásárban talált csomagban a hajléktalanoknak szánt ajándék volt, amit valaki odatett. Jó volt a szándék, de szerencsétlen az elhelyezés - írták.


Tegyük hozzá: óriási szerencse, hogy csak ennyi volt...

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése