2017. december 30., szombat

Az év végére sikerült összesöpörni Ócsán a szemetet - naná, hogy a Tibi benne van ( - mocskos egy társulat)

Közfelkiáltásra, mondhatni közkívánatra csak sikerült kicsikarni a bloggerből egy írást az év vége beállta előtt.

Tibornak és képmutató cimboráinak hiányzott a napi elfoglaltságából a megszokott napi bejegyzés. 


Tibor és Ferenc zárt csoportja - itt is hamiskodtak
Hiába, már a Macskafogó óta tudjuk, hogy nem lehet csak úgy kiállni a sodorból. Tibor sem nyugszik, és nem tanul soha.  Állandóan a pöcegödörben turkál. Munka és elfoglaltság híján az internet legszennyesebb bugyrába, a Facebookba merülve piszkálgat a mocsokban. Abban az összehányt szarban, amit maga a hulladékot produkáló egykori alkotója is az egyik legmocskosabbnak tart.  

Kérdezte is más egy hangyányival jobb érzésű internetfüggő ember, hogy miért nem a szex-odalakat bújja inkább, de a volt munkásőr kolléga egyből vágta a választ, miszerint: erre izgul.  

Balázs János Kiss: - "Erre áll fel neki"
Balázs János Kiss aki szintén drukker, hiszen Nikolett Szöllősi párjaként érintett a fociban és a csapatszellemiségben, máris előhúzta a farkát bátran. Bátor fiú, mert nem úgy úgy cselekszik, mint az aki szerinte bujkál. Kettőnk közül mégis csak a farkát ismerheti és szóhasználatában azt lengeti, miközben másról, a város dolgairól alig bír tudomással. Csak annyit tud, hogy a fociszurkolóknak, a rajongóknak ki kell állni egymásért. Ezért szólt be maga is a sok hülye mellett. A városért, a blogon említett dolgokért  amúgy még soha nem szólalt fel. Fogalma sincs a város költségvetéséről, a hiányosságokról, a helyi korrupcióról. Csak azt tudja, hogy mikor lesz meccs, és akkor ott helye a csapattársak hozzátartozói közt. Ez a lényeg, a többi nem számít.

Hát persze, hogy a perverziónak is meg van a maga lépcsőfoka. Ahogy a munkából hazatérő elgyötört targoncás, a primitív mezőőr, és az egyszerű sofőr is a kutya helyreigazítása után, vagy a gyerek buksijának megsimogatása előtt, közben, avagy alatt már kapcsolódik a szennyre és merül egyet a mocsokba.  

Wellmann Feri: - "Kutyaugatás..."
Mert ügyebár milyen is lehet az, aki arra sincs tekintettel, hogy a lánya éppen akkor járta ki a nyolc osztályt, amikor apaként azt a poénos megjegyzést tette közkincsé, miszerint az osztályfőnök megkérdezte a diákokat ki a szűz, mire kiderült, hogy Ő maga volt csak az.  Mindezt maga osztotta ott, ahol a kicsinyének a fényképeit is. 

Mindenkinek meg van a véleménye - csak nem mindig monják
Mit is várhatunk el ezek után az ilyen embertől? 

Vagy attól, a polgárőrtől, aki ha talál a szemétben egy feslett igazolványdarabkát, akkor annak képét és a hozzá tartozó darabolt, de jól kiolvasható nevet is közzéteszi, mint feltételezett környezett-szennyezőt, miközben a 20 tonna szám, hónapokon át kihordott veszélyeshulladék-szállításokról nem tesz feljegyzést. Csak a Népstadion lebontása nyomán jelez, hogy illegális lerakóba került a szemét. A helyi vasúti parkoló kiépítésének károkozása, az ócsai környezetszenezésre nem ilyen érzékeny. Az elismerésének (hazugságának) csúcsa mégis az volt, mikor felírta a blogra, hogy már rekultiválták a területet. 

Ki ez ... ? - teszi fel a kérdést és a kivágást OPV2364 mail-címről Tibor, a "cirkuszi felvezető" ember ( - nem bukta, nagyítsd ki)

Tibor a cirkuszi felvezető - ki ez ?
Persze, hogy kussolt a szennyezés terhe alatt, mert a pénzes haverja intézte az önkormányzatban, aki a meccsekért és a pajor rágta ültetvényekért is áttételesen fizet a szorgos (szolga) tevékenységért. A konyhapénz pedig nagyúr, főleg ha már sehol másutt nem alkalmazzák. Kiöregedett süketelőként meg mi mást is csinálhatna az ember fia, mint amihez ért, vagyis szart kever az internet pöcéjében?  Ehhez ért, ezért lóg naphosszat a világhálón. Amolyan nosztalgia ez, a süket fülnek. Némán lehet itt trükközni a háttérből. Álprofilokon, hamis téziseken és egykori diktatórikus elnyomó emlőkön tápláltan, mi mást is tehet az árvája?  

Társat pedig a trágya közt is lehet találni. Ő sem különb, vagy büdösebb a másiknál. Számára is a fekália az életerő. Hatalom ez valójában aminek táptalaja csak a fogyasztói ürülék. 

Ők az újrahasznosítók bűvészei. Csoportot alkotnak, és közösen turkálják, majd pfujolják az egyszer már megemésztettet.  

A fociszurkoló emberi hangneme az engedékeny mocskolódás
Ők Ócsa refluxosai. Azok a páciensek, akiknek állandóan a visszaböfögött sav marja a torkát, aztán saját maguktól lesz hányingerük. Sok esetben pszichikai esetről van szó, mivel lelki okokra vezethető mindez vissza.

Valahogy így jártak most, amikor kevés volt az a szarkupac amit összehoztak és csoportba gyúrtak a közösségi oldalukon. A sivár életből fakadó lelki válságukat oldják fel egyesek itt, akár a pezsgő tablettát a borban. Ehhez a mámorhoz kellett létrehozni egy hasonszőrű fogyasztói csoportot.

A moderátorok, akik a kulturáltságot biztosítják - olvassuk
Kellett egy új, egy igazi egymás elleni, másokat összeugrasztó, kirekesztő és gyűlöletkeltő negatívum fórum, ahol aztán rendesen lehet taposni a kupacot. Itt, ezen a dombon kakaskodni az ilyen gender-(nemtelen)férfiaknak való mutatvány. Mi másért nem működik normálisan) a szexualitás?  

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-0/p480x480/26142784_1743621679001446_183871738_o.png?oh=87531044d50c5355ecac115a451cb170&oe=5A4AAF4D
Anikó és társa, no meg Feri és a fanok
Ez aztán a mocsok, nem a pornó.  Baszatlan nagyszájúak, igaz hívő keresztények, kutyákkal hálók, és papucsos kényszerházasságban lévők élhetik ki itt magukat. Ez az igazi gruppen.

Ebből nem maradhat ki Anikó. Igaz nem említ semmi konkrétumot, csak azért kamuzik ő is, mert Feri a kutyapecér hallucinál és hülyeségeket halmoz össze a műmájér kutyafuttatásaival, de valójában egyikük sem képes felmutatni bárminemű valós sérelmet az önmaguk képzelgésein túl. Mégsem a saját portájukat rendezik, inkább az eszetlenséget terjesztik egymás közt és zárvatárt szegyekkel. Csak azért, hogy az olyan hülye-gyerekek is felkapják a sztorit, mint az "ipari balfasz" Gáborka, aki arra képes volt, hogy fellebbentse a szoknyát, de egy gyerek normális ellátására úgy tűnik kevésbé, mintsem  a nagyok dolgainak felfogására. De mit is várhatunk az effajta siratókórustól, akik csak azért rinyálnak, mert úgy összefonódtak már, hogy bíró legyen a talpán, aki képes kiigazodni a kromoszómák katyvaszában. Tibor egyénisége kötelezvény, hiszen az ártatlanságának vélelmét mindenki, így a maga számára is fenntartja. A polgárőrcsapat tagságának kutyásai pedig ugyanúgy kiállnak egymásért, mint a pálya széléről bekiabálók közössége. 

Szétcsúszik az egész - ezt már Tibi sem érti
Gyurika pedig kétségbeesetten Tibi bácsi árnyékában keresi még önmagát.

 Lám, Radics Laci egy bolondozással letudta a kötelezőt.

Szurkolók és fanok, levitézlett munkásőrök, kriptokommunisták és más elfajzott emberek csoportosulása ez, ahol ki tud nagyobbat és szaftosabbat mondani egy ismeretlenre. Ez a kihívás, nem a Maunika-show.  Ez az igaz becsmérlés, ahol nem számít az igazság. Nagy cirkuszi mutatvány ez, ahol a bősz oroszlánok igaznak látszó tusája nyomán alakulnak a nyulak amit perlekedésre kerül az eset.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-0/p480x480/26513237_1747053861991561_1560821612_o.png?oh=b7b6c8676c173ee30eb4654e88b6b159&oe=5A4A3C25
Tibor és gátlástalan cimborái teszik
Tibor érti a szarkeverést. Képes a meleg gőzölgést fenntartó Scarabaeidae válni. Így járt el most is, amikor a mögöttes szakember látszatát keltve vállalta fel a csendestárs szerepét. Megtalálva a szerencsétlent, akit felhasználva toltak előre, miközben az igazi ganajtúrók megmaradhattak az ismeretlen háttérben. Amolyan ítélkező hóhérként, szebb formájában cenzorként, adott esetben adminként tetszelegve. De nehogy már kimaradjon a buliból a főhős, ezért más néven aktív felvezetőemberként úgy jelentkezik be, mint egy ártatlan pedofil a szűz lány előtt. Kedves érdeklődéssel közelítve a baszós témához, úgy hámozza ki a társából a fonalat, hogy a kiskorú észre se vegye az áldozatává válásának idejét. 

Foci szurkolók, akiknek a szar se büdös - itt élik ki magukat
Nem hiába és nem nyomtalanul szálltak el az évek konspiratív elvtársi körökben. A hozadék ma is köztünk él, burjánzik. A kormánypárt demokráciája szabad utat enged ennek a diktatúrát kiabáló csőcseléknek. Mert ők már csak ilyenek. 

A Facebook, pedig mint a legnagyobb pöcegödör megfelelő helyt és táptalajt biztosít ezeknek a tevékenységeknek.


https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/26197042_1747053711991576_1461807612_n.png?oh=b785dedf921b807260eaad7bcfb67c4d&oe=5A4A707B
Tibornak miként jöttek be a "4 évesek"
A volt alelnök elmondta azt is a Stanford Egyetemen tartott beszédében, hogy a Facebook által generált online viselkedés globális problémát jelent, ami rombolja az emberek alapvető magatartását, és erősen befolyásolja azt, hogyan viszonyulnak a felhasználók egymáshoz.

Lovas István fényképe.

Minderre Ócsán Tibor és vinnyogó szírénei szolgáltattak olyan példát ami nem csak a polgármester józan felfogásával ellentétes, és nem csak a nevükkel, a képükkel visszaélők  panaszoltak már, hanem ezzel az uszító, hamis és álnok gyűlöletkeltéssel már a szolgáltatónál is kiverték a biztosítékot. 

Rossz hírünket keltik - az ócsai polgárőr, az alsónémedi mezőőr, a targoncás és a velük azonosuló, trágárságokat eltűrő negatívum együttese - heveny gyorsasággal fertőzték meg a kisvárosi közösséget

Nem csak magukat, hanem Ócsát is rossz (negatív) környezetben tüntetik fel.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése