2020. június 12., péntek

David Icke interjú III. - új, teljes 3 órás riportanyag magyar felírattal, hogy mindenki megértse

Itt az új London Real interjú David Icke-kal - Történelmünk eddigi legnézettebb, majd betiltott online élő interjúja és az azóta eltelt időszak utáni összefoglalója.

1_p7_Xy1NHtjoO9nTuch-htw

- David, üdvözlünk újra a London Real adásában.
- Köszönöm, Brian.

"Először is szeretném bejelenteni, hogy most az új Digitális Szabad Platformunkon közvetítünk, amely egy cenzúramentes, független közvetítő rendszer, amely az emberektől, az emberek által, az embereknek van, mely kizárólagosan a weboldalunkról érhető el, a londonreal.tv-n.

David, megígérem neked és minden nézőnek: nem fogjuk ezt a beszélgetést megszerkeszteni. Nem fogjuk cenzúrázni, leszedni, vagy letiltani és bárki a világon megnézheti ezt az interjút ingyen...
Mindenkit szeretnék képbe hozni a történésekről, úgyhogy ezzel kezdeném:46 nappal ezelőtt, március 18-án közvetítettük a Rose-Icke I-et, amely az első beszélgetésünk volt 2020-ban.

Megkértelek, hogy világosítsd meg a koronavírus-járvány korai napjait és a globális piac összeomlását. Akkor az Egyesült Királyság még nem volt teljes lezárás alatt.

Ebben a beszélgetésben beszéltél a probléma-reakció-megoldás elméletedről, megkérdőjelezted a WHO (Egészségügyi Világszervezet) motivációit és figyelmeztettél a felsejlő Éhezők Viadala-társadalom képére.
 

PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig működik! Globálisan is! 



Ez a rész azonnal elkezdett futótűzként terjedni.
Több mint 10 millióan nézték meg a világ minden részén.
Azok, akik élesen keresték a közmédiáktól és a kormányoktól eltérő beszámolókat.

És a következő, 21 nappal ezelőtt, április 6-án leadtuk a 2020-as második beszélgetésünket,  a Rose-Icke II-t a YouTube-on keresztül, ami a világ második legnézettebb élő adása volt aznap, csupán az Egyesült Államok elnökének, Donald Trump-nak az élő adása előzte meg. 650 ezer egyidejű nézője volt. Közel négyszer annyi, mint az előző élő adásnak.

Azt feltételeztük, hogy ez az epizód eléri a 14 milliós nézettséget, amely az emberiség történelmének legnagyobb videó-közvetítésévé tette volna. 

30 perccel később ez az élő adás törölve lett és le lett tiltva. Mindenféle magyarázat és kommunikáció nélkül."

 .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

A tiltást kiváltó ominózus London Real interjút is bizonyára mindannyian láttátok, de most itt a friss interjú és beszélgetés az azóta eltelt időszakról:

"David, őszinte leszek, az elmúlt 3 hét életem eddigi legnagyobb kihívása volt.

Megkérdőjelezték a jó hírnevem, a vállalkozásom támadás alatt áll és az emberi jogaimat elveszik minden egyes nap.

1_p7_Xy1NHtjoO9nTuch-htwDe ugyanakkor ez a legfelemelőbb időszaka is az életemnek.
Emberek millió álltak mellém a világ minden részéről és támogatnak.

És ebből kifolyólag sosem voltam ilyen mértékben rendíthetetlen a meggyőződésemben/hitemben, az alapvető jogainkkal kapcsolatban, a szabad beszédet és a szabad sajtót illetően.

Ezért vagyunk most itt és közvetítünk." - kezdi Rose a beszélgetést.

SBG Buddha - VilagHelyzete


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése