2020. június 26., péntek

A feslettszájú Nagy Blanka is gyűjti a nemzeti konzultációs íveket - az MSZP-től a DK-n át a Momentumig

Az orálisan trágár Nagy Blanka kiköpött utánzója annak az elvetemült Hadháznyak, aki az állatorvosi ló farkát vette ki az előbbi szájából, hogy aztán Szél Bernadettel összeállva szedjék be azokat a kormányzati kérdőíveket és a velük járó címjegyzéket, amiket a megkérdezett válaszadók kitöltöttek. 

https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2019/10/+otf/1200x630/02parlament-e1572038194144.jpgCserébe a felek a sajátjukat ígérik.

Minderről már a DK- által korábban felkarolt Nagy Blanka számol be közösségi oldalán, hivatkozva a Hódpressen megjelent anyagra.

Ahogyan korábban írtunk róla, a kormány a múlt hét elején kezdte el postázni az új nemzeti konzultációját, amelyben azt is megkérdezik, az iskolás gyermekek családja kapjon-e ingyen internetet, a bankok hozzájáruljanak-e a járvány elleni védekezés költségeihez, akadályozza-e meg a kormány az “ellenséges célú” külföldi felvásárlásokat, de Soros György és Brüsszel témakörben is húzhatunk augusztus 15-ig egy ikszet. 

Az ellenzék azonban “nemzeti manipulációnak” tartja a kampányt, ezért Hadházy Ákos és Szél Bernadett országszerte a Momentummal közösen összegyűjti az íveket és helyette saját, “alternatív konzultációját” tölteti ki a résztvevőkkel, melyben a túlóratörvényre, a Mészáros-adóra”, a kormánymédiára és Polt Péter legfőbb ügyész esetleges távozására is rákérdeznek. 

A jövő héttől Hódmezővásárhelyen is kinn lesz pultjaival az ellenzéki párt, hogy összegyűjtse az íveket – közölte lapunkkal Nagy Blanka, a szegedi tüntetésen elmondott beszéde által kiváltott heves reakciók után ismertté vált Csongrád megyei momentumos aktivista. Mint mondta: jövő kedden reggel kilenctől délután egy óráig a Spar és a Plus market előtt fognak pultozni, utána pedig minden hétfőn folytatják, szintén 9-13-ig és 15-18-ig.

– Azokat az íveket, amiket a kormány kiküld, a Momentum begyűjti és ad egy olyan konzultációs papírt, amelyet valóban megnéz és összevetik az eredményeket. A cél, hogy egy valódi konzultációt készítsünk el, amelyben ténylegesen az emberek véleménye van összesítve. Mert a nemzeti konzultációnál nem igazán tapasztaljuk, hogy a valós eredményeket hozzák nyilvánosságra. Itt meglesznek az eredmények, hogy a társadalom adott százaléka mit gondol például arról, hogy jól kezelte-e a kormány a járványhelyzetet – mondta lapunknak Nagy Blanka. 

Kérdésünkre azt mondta, valóban az alternatív konzultáción is elég egyértelmű választ igénylőek a kérdések, de ők legalább nyilvánosságra hozzák a tényleges válaszarányokat. Arra még nem tudott válaszolni, mi lesz a sorsa összegyűjtött kormányzati íveknek. “Az, hogy begyűjtjük ezeket, az a nemzeti konzultáció meghekkelése” – fogalmazott. 

– Ez egy nagyon fontos lépés a kormánypropaganda elleni küzdelemben. Én régóta mondtam, hogy nem elég, ha ezt a politikusok csinálják, mert a politikusok már nem tudják elérni, hogy a kormány kiengedje a kezéből ezt az eszközt. Amit most csinálunk, ez ennek a harcnak egy fontos lépése. Az embereknek meg kell mutatniuk a kormánynak, hogy mennyire elegük van, hogy hülyének nézik őket és mennyire elegük van az agymosásból és a kormánypropagandából – nyilatkozta a Hódpress-nek Hadházy Ákos.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése