2020. június 10., szerda

A Polgárőr Szövetségnél valakinek ismét elgurult a gyógyszere - meddig tűrik még el a polgárőrség tagságában

Az Országos Polgárőr Szövetség úgy tűnik ragaszkodik ahhoz a szélsőséges politikai nézeteiről elhíresült tagjához, aki nem csak Orbán Viktor kritikus gyilkosaként próbál véleményt formálni, hanem vállat tagsága mellett is képes emberek hamis állítással pellengérre állítani.

Nem első esetben fordul elő, hogy Boros Tiborunk elszabadul a Facebookon és hozz valótlan közléseivel embereket kellemetlen helyzetbe. Egyszer ezért már százezrekre büntette a bíróság.   

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAe6eydDRMV6oGj4GOwnicrWj5vDaUK6Ikam-6vvgynj3leosoMPiJpSuquTTIdqka9osVkojrTI2YhYT7AWXE2wPl8uW8Ty4sF5AnGim02afFJGv0CT0p3vEfTg_XARgAYf2QtagUvXE/s640/B.+jogs%25C3%25A9rt%25C3%25A9s.png

Legutóbb pedig Nagy Bandó András nevét felhasználva személyiségi jogait sértette meg, amikor neki keltette a rossz hírét.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLAkvY5CZhv3ovMrhrWnzAOCdWRlzGJdhZvc2iKi04-A1-3LnylPYUMmO_QBK2tb9UiH6FmoAeFYkBowl2292ywwtmfhY9syV9wXDUrSXL-P1WCifzzveNMdkXpPdjEUBPwr3mhgBnnv0/s640/B.+bocs%25C3%25A1natk%25C3%25A9r%25C3%25A9s.png

Korábban pedig kormánypárti politikusokat és nőket gyalázott meg akár a testi felépítésüket, külalakjukat, vagy kinézetüket froclizva.  


Ugyancsak nőket minősített és gyalázott meg egyes hozzászólásaiban büntetlenül úgy, hogy közben végig az Országos Polgárőr Szövetség tagjának titulálja magát a közösségi oldalán.  


Mindezt a polgárőrség helyi egyesülete, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség és az Országos Polgárőr Szövetség , melynek állítólagos vezetőségi tagja, sorra eltűri.  És az OPSZ nem csak eltűri, hanem hagyja a polgárőrének megbotránkoztatóan etikátlan és bűnös viselkedését amit a bejegyzései által sorra generál. Hagyják és elnézik a visszatérőn ismétlő jogsértő kirohanásait, amivel egyfajta polgárőri cinkosság, vagy nézetazonosságból fakadó pártolás vélhető ki az egészből, hiszen mi másért nem zárták még ki azt, és tűrik meg maguk közt a vezetőség soraiban, ha nem egy tőről fakadnának? Más szóval, kérdezve: ha nem egyívásúak lennének, hagynák és eltűrnék mindezeket? 


Ki és mi szabhat határt az elvetemült polgárőr tagságának fenntartása és polgári mivoltában tett, bejegyzett ámokfutása mellett? 


Valóban a legjobb formáját hozza és adja elő az OPSZ tagja? Pszichikailag, mentálisan képes ellátni az OPSZ tagságát és a polgárőri mivoltát az ilyen gondolatvilágban élő és háttérrel rendelkező személy?  Nem félő, hogy rossz képzetet, negatív érzéseket kelt a polgárőrökben és a polgárőrség tagjaira tekintve az egyik sorstársuk efféle rendszeres kirohanása? 


Nem tudom, mennyire helyes, vagy sem mindez, de legalább a kérdés felvetés és a magára felhívott figyelemfelkeltés rávilágíthat arra a szellemiségre, - akár úgy is, mint jelenségre, - ami az Országos Polgárőr Szövetség soraiban tapasztalható. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése