2014. november 2., vasárnap

Halottak napi pihi van - vasárnap pedig csak a Fidesz ( - feltámadás helyett igehirdetés)

Most,(latinul Commemoratio omnium Fidelium Defunctorum) a halottak napját tarjuk vasárnap.  
A megemlékezés a halottakról, elhunyt szeretteinkről, az értük való közbenjárás a purgatórium (tisztítóhely) katolikus hittételén alapul. Azoknak, akik Isten kegyelmében hunytak el, de törlesztendő bűn- és büntetésteher van még lelkükön, Isten színe előtt meg kell tisztulniuk. Lelkileg nagy vigasztalás a hátramaradottaknak, hogy tehetnek valamit elköltözött szeretteikért imával, vezekléssel, szentmisével.

Ma, itt Ócsán, egy letaglózott és tetszhalott gyülekezetet szeretnénk feltámasztani a párt kommunikációjának hívószavaival, hogy Ócsa sora jobbá váljék. 
 (Amire az elmúlt négy esztendő is kevés volt.)

"A következő időszakban minden település sikere azon múlik, hogy vannak-e ötletei, vannak-e derék, kipróbált, bizonyított, választott vezetői és ezek a vezetők ki tudnak-e alakítani együttműködést a kormányzattal. Ha ezek együtt vannak, akkor ezek a települések a következő néhány évben rohamosan fejlődnek majd." - Orbán Viktor

Elvégre ma van vasárnap - csak a Fidesz (hol) marad
Jézus mondja: "Mit használ ugyanis az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall?" (Márk ev. 8, 36.)


Kedves ÓCSAI VÁLASZTÓPOLGÁROK! Miniszterelnök úr szavai egyértelművé teszik, hogy min múlik Ócsa eljövendő "rohamos fejlődése".  Az Ócsai Fidesz helyi jelöltjeinek közössége a legteljesebb mértékben meg kívánja valósítani a hatékony "együttműködést a kormányzattal", és erre minden lehetősége is meglesz az összetartozás okán. Jelöltjeink sokszínűsége, és kapcsolatrendszerei biztosítják, hogy mindez jótékony hatást gyakoroljon településünk életének minden területére. Szeretettel ajánljuk megválasztásukat, mert ezzel valóban igent mondunk szeretett városunk kibontakozó jövőjére. Kérjük szavazzanak jelöltjeinkre, akik a következők: Bukodi Károly polgármesterjelöltre, Ernő Buza, Hantos Péter, Horváth Tamás Ferenc, Gergely Kánai, Kardos Zoltán, Imre Miklós, Murinainé Murár Emília, Imre Puskás képviselőjelöltekre. Hajrá Ócsa, Hajrá Magyarország!
Az ócsaiak Igent mondtak már csak rajtuk múlik- minden!

“Nem tudom mi a sorsod, de egy dolgot tudok: csak azok lesznek igazán boldogok, akik keresték és megtalálták hogyan lehet másokat szolgálni.”
(Albert Schweitzer)

Azonban a napok múlnak, a hetek telnek, ahogy pályázatok sora sem áll le, csak valahogy Ócsa nem áll össze.  A "rohamos fejlődés", az "együttműködés" és a haladás hiányzik még . 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése