2013. november 26., kedd

Üzenet - Tolvajkergetők ( - miként "fészezik" az ember, ha már nincs mit & mást tenni)

 Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmet Ócsa Város Polgárőrség által megosztott, Facebook oldalán található írásra.
A dolog érdekessége, hogy a kisvárosi polgárőrség közösségi oldala eddig is sok oda nem való történetet tett már közzé Mubarak, volt egyiptomi elnök kórházból tárgyalásra vagy éppen szabadlábra mozgása kapcsán, illetve át - sok egyéb félésleslegesen és - a profiljába nem illően, de a rendőrség barom állatának terjesztése sem éppen a dicsőségtáblájukra illő hivatkozás.
Ehhez nincs mit, avagy többet hozzátenni, mint sem, hogy én is gratulálok.
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn2/s160x160/970909_207732172719644_532499853_a.jpg
Ócsa Városi Polgárőrség megosztotta Tolvajkergetők állapotát.

Kedves ismeretlen rendőr, te agyatlan baromállat!
Igen, hozzád beszélek, aki nagy bennfentesen odasúgtad tegnap a Tárna utcában lakó cigányoknak, hogy a nagy rendőrségi felvonulás oka az volt, hogy a Magyar Gárda pogromot akart szervezni a cigányok ellen, és ti azért jöttetek, hogy megakadályozzátok. Meg hogy mi gárdisták vagyunk. Meg "újnácik" is, amint azt még a rádión is jelentetted.

Van fogalmad arról, te agyatlan barom, hogy ezek az iskolázatlan, babonás, a társadalomba éppen csak hogy beilleszkedni képes cigányoknak mit jelent az, hogy egy rendőr ezt állította nekik? Azt, hogy ez a valóság. Hogy őket megtámadta a Magyar Gárda. Hogy őket meg akarták ölni, csak mert cigányok. Magyarázhatja nekik innentől a herkópáter is, hogy semmiféle gárda nem volt ott, hogy a Tolvajkergetőknek annyi köze van a gárdistákhoz, mint az Elektromos Művek bérszámfejtési osztályához, vagy hogy ti nem azért jöttetek, mert különben vér folyt volna, hanem mert éppen mi, az "újnáci gárdisták" hívtunk titeket, nehogy bármi történjen. Ezeknek mostantól van egy "valós" sérelmük, amit az egész háztömb mesélt. Ma délutánra már késsel megsebesített kisgyerekekről, bottal összevert terhes cigánylányról és jogos otthonából kikergetett szegény kisgyermekes roma családról jajveszékel a fél háztömb.

Tudod, te agyatlan barom, ebben az egészben csak egy jó van. Az, hogy ha ezek a magadfajta felelőtlen idióták által felheccelt cigányok egyszer megindulnak magyarokat ölni, vagy vélt gárdistákat, akkor téged fognak odavezényelni az első sorba, és a te hülye fejedet törik be elsőnek. Gratulálunk!

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése