2023. február 16., csütörtök

Egészség és efebofília (?) - az okozati összefüggés nélküli szubjektív idealista filozófia polgári képviselete

Új orientáltsággal ismerkedhettünk meg a napokban a balfékek oldalán. Ez pedig az efebofília, ami egyesek szerint vállalható és majdhogy nem egészséges, akár az erotika

  De mit is csodálkozunk akkor, amikor olyan polgárőrvezetője a van a szövetségnek, aki empíriokriticizmus szellemiségét illusztrálja a szociális médiafelületén. Ők az a szabadelvű okozat nélküli egyén, aki önmagában képes megszemélyesíteni és és bemutatni azt az összetettséget, amit valahol a szivárványos mozgalom (LMBTQ+) is felvállal a saját egyvelegében. 

 

Nincs nagy átmenet a korosodó ember és a fiatalok iránti kötődés valamint más fétisek, akár a műszempillás férfi, vagy a metaforikus szobrok utáni vonzalom meghasonlása közt. Mert a magamutogatás ezen formája sem lehet megvetendő.

 Nem érhető el leírás a fényképhez.

Mint ahogy Bite Zsolt is maga tette közzé sajátos vonzalmainak képi bizonyítékát, úgy az országos polgárőrszervezet vezetőbeosztású megyei megszemélyesítője (képviselője) is ezt tette, amikor az ölelgetős és egyéb vonzódásait a világhálón megosztotta (nyilvánosan közzé tette).  

Forrás: Facebook

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése