2023. február 18., szombat

Disznóság

 Most érkezett a hír, mely szerint a szomszédos községben, - ahol a helyi populációhoz és Ócsa városi rangjához méltatlanul is messze jobb a járdázottság több a kerékpárutak száma és rendezettebb a település, mint a tízéves károlysággal terhelten sorvadó helyünkön, - disznóvágáson vettek részt a vezető "elitek".

A kormányzópárt 11. választókörzetének közösségi beszámolója szerint - disznóság

Bár szívesebben vettem volna azt a hírt ami arról ad tudósítást, hogy városunkban más helyekhez hasonlatosan szép új piac került kialakításra. De azt is szívesebben vettük volna, ha arról számolnak be, hogy sikerült a városi járdahálózat összekötése és a buszmegállók megközelíthetősége már lehetséges a járda használattal. Sajnos azonban nem erről számoltak be a fideszes fejek.

Pörzsölés előtt - Károlyék (-károlyság)

 Az ócsai járdák építéséről nincs hír, nincs megjelenés.  A városvezetésnek előrébb való volt a szomszéd disznajának kivégzése, mintsem az ócsaiak jólétének a megteremtése. Ezért nincs, nem volt más beszámoló, közzétehető hír, mint a magamutogató disznóvágás képessége.

Többen azonban ismét egyfajta malőrről szóltak. Jelentésük szerint rossz disznót vágtak le. Sajnos a soványabbika került kés alá a kihízottak helyett.  Erről sem tudunk más igazolást adni, mint amit a Károlyék bemutattak. 

Ez az, ami maradt és nyomot hagy az eseményt követően.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése