2023. február 18., szombat

Megélhetési politizálás és megélhetési hazudozások a politikai haszonszerzés reményében - Hadházy (- Face)

https://m.blog.hu/be/bekialtas/image/hadhazy-repulesvonszol.jpg

 Őszintén nem kedvelem a Facebookot és más közösségi oldalakat sem igazán, mert ebben a kicsavart és átértelmezett világban annyi a hazugság, hogy az ember belevész.

A közösségi média, ami már a handphone világuralomra kerülésével olyan mértékű felhasználást és eljutást generál, ami hatalmas tömegek elérését teszi lehetővé. Mindezek alapján a Facebookon terjesztett bugyuta hülyeség, a hazug állítás, a politikai motiváltságú  önfényező, vagy éppen ellenséges, gyűlöletkeltő bejegyzés úgy terjed, mint a fertő.  

Aztán ezeknek a bugyuta megosztásoknak is megvannak a maga követői és a maguk népi felkelői is , akik nem csak fogyasztják ezt a maszlagot, hanem osztják, terjesztik is. Ezek azok, akiket célközönségnek tekintenek azok a hírgyártók, akik az álságos hazugságait, a hamisságokat különböző szándékkal előállítják és közzéteszik, megosztják.  

Számos ilyet ismerünk. Az egyik legnagyobb hírgyártó politikus az a megélhetési célzattal politizáló Hadházy Ákos, aki több pártból is elbocsájtást nyert.  Ma ő az a kótyagosnak tűnő Don Quijot, aki a maga szélmalomharcát vívva próbál hősnek tűnni. Valójában Hadházy nem olyan hülye, hogy csak értelmetlenül vívja értelmetlen célzatú harcát.  Hadházy mindezért kemény anyagi hasznot remél és kaszál. Egyrészt ezzel tartja fenn magát és tarja életbe lenullázott politikai karrierjét. Azt, amiből már senki nem kér.

Hadházy az a tépett ruházatú, lyukas zoknis, csöves ábrázatú népi hősnek látszó gazdag ember, aki nem publikált mód a háttérben magánrepülőket használ, bérel és úgy utazgat, repked, hogy azt még egy érdemre méltó számba vehető politikus is megirigyelhetné.

Szóval ez a látszatpolitikus az, aki szírének módjára énekli ki a megtévedtek lelkét. Azokét, akik hisznek, bedőlnek neki.

A minap a magát az empiriokriticizmus eszmeiségében deklaráló, mérnökként feltüntető munka nélküli, de a polgárőrség kötelékében az elnökségig jutó hülye-gyerek osztotta meg Hadházy téveszméit, mindenféle tapasztalatkritika nélkül. 

Hadházy azt publikálja, hogy a Babakötvény lopás.  A több gyermekes unokákkal rendelkező szerencsétlen hülye meg ezt osztja, miközben született lánygyermekei több szociális kormánytámogatást használtak ki, mint ahány munkalehetőséget hagyott figyelmen kívül a hamis propagandát osztó nagyapjuk. 

Történetünkben Hadházy azt mutatja be, hogy egy Babakötvény az év folyamán 284,- Ft kamathasznot produkált. Ezt így definiálta: "Ennél nagyobb lopás ritkán van."

Akkor nézzük a tényeket: 

Minden 2005. december 31. után született belföldi gyermek (és 2017. június 30. napja után született külföldi gyermek) számára az állam 42 500 forint életkezdési támogatást ad, amit egy minimális kamatozású letéti számlán helyeznek el a Magyar Államkincstárban

Ahhoz, hogy ez az induló összeg a gyermek nevére szóló számlára kerüljön és ott Babakötvényben kamatozzon egy ún. Start-értékpapírszámlát kell nyitni a Magyar Államkincstárban.

   Vagyis nem zsákba macska a minimális kamatozás és nem Hadházy "emberének" a pénzéről, hanem az állam által biztosított 42.500 Ft-s kezdő tőkéről beszélünk, tehát erről szól, ezt írja át Hadházy hazug állítása, amit a polgárőrszövetség elnökségi tagja ugyanúgy az égbekiáltó hazugságot terjeszti, osztja tovább politikai lejárató célzattal, ahogy teszi ezt a megélhetési Hadházy.  

Igaz mitől is lenne más egy valós munkát nem végző, lúzer polgárőr, aki csak a PMPSZ és az OPSZ tagságából nyer némi hasznot, elismerést és támogatást.  Máskülönben kizárólag az a senki lenne, aminek meghatározása a profiljára van írva, és maga sem lenne különb annál a politikusként tündöklő Hadházynál, aki valós politikai értéket nem képvisel.

A Facebook azon pöcegödrök egyike, ahova az összes mocsok belepiszkíthat és az a szenny, ahol a sok értelmetlenség és butaság keveredik.

Megkerülhetetlen mint a WC, de többen nem megfelelően és inkább a maguk tisztátlanságához igazodva úgy használják, ahogy ez a közösségi (piszkos) illemhelyeken is tapasztalható.  Sokan vannak akik a szennyben elmerülve terjesztik így a fertőt. Mások meg betérnek, kezet mosnak és megkönnyebbülve, tisztán távoznak. Talán mégis csak ez lenne az elfogadható. És pont ez az a nüansznyi  különbség ami megkülönbözteti a normálist az abnormálistól. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése