2021. augusztus 20., péntek

Írhatunk 2021-t, ha a kommunisták leszármazottjai még mindig a szovjetek adta Rákosi-korszak után vágynak

Augusztus 20.-a hazánk egyik legnagyobb és leginkább nemzeti ünnepe, ami nem egy elveszett harc utáni megemlékezés, hanem egy évszázadokon át fennmaradó országalakító, nemzetformáló szimbólum.

Nem is tudnák sokat hozzátenni mindehhez, nem hogy még újat mondani ezzel kapcsolatosan.  Azonban az élet a liberálisok kifordult gondolatvilága képes mindezt a saját sorvadt lelkivilágában ábrázolni. Az ideológiai begyepesedésnek, a szolgalelkűségnek igazi reprezentánsa DrBalla-Faredin Márk

Hiába az iskola és az iskolázottság, ha a szív és lélek nem ad szabadságot.  A hazafiassággal szemközt az ideológiai bugyutaság a jogot tanult pályatársaknál is előnyt élvez.  

A Rákosi-korszak és a bolsevikokból lett szovjetek adta hatalomvágy a kommunista utódokban tovább él. 

Hogy is várhatunk független bíróságot, politikailag elfogulatlan bírákat, akkor, ha a szocialista jogot tanultak lelkületében máig nem történt meg a rendszerváltás.

Ezek nyomán miként is gondolta a világ, hogy Amerika és csatlósai megváltoztatják Afganisztánt.  A tálibok még inkább fanatikusak, mint ezek a mindent átélő, megbúvó kommunisták. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése