2018. augusztus 26., vasárnap

Az Eu ügyeletes hülyéi közül mindig van egy, aki ellentmondásos tevékenysége során lebukik egyszer - köpet

A minap nagy port vert az a kinyilatkozás, ami a zsidó államba nyugdíjazott aktivista Heller Ágnes nyomán került a képünkbe. Heller ugyanis a Izraelből üzent, amire méltó választ kapott.

http://lovasistvan.hu/wp-content/uploads/2017/01/heller-212x300.jpgNa erre a visszaszólásra aztán beindult a liberális hadigépezett az elnyomott sajtójával és médiamunkásaival együtt.  Történt ugyanis, hogy Heller Ágnes a hazai közéletből a választók akaratából kiszorulva elképesztő sivalkodásba kezdett lengyel a Political Critique című lapban. Sirámaiban odáig jutott, hogy azt állította: a magyar kormányfő egy zsarnok, a magyarok pedig pogányok.  Igaz Heller Ágnes ateistaként volt kommunista hitvallású zsidó, aki mindvégig a rendszer szolgálatában volt foglalkoztatva. Erre most, hogy az egykori kommunista elvbarátok és a liberális eszmevilág háttérbe szorul, olyan károgásba kezdett, ami túlmutat az ország miniszterelnökének megvetésén mivel az már nép és hazaellenes. 

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2013/11/heller_mea_culpa.jpgHeller szerint egy Orbán ma egy olyan hirtelen meggazdagodott ember lett az egykori senkiből, aki óriási vagyont halmozott fel, és mára már a világ egyik leggazdagabb embere lett, de ezt - elmondása szerint - nem lehet bizonyítani. "Gyakorlatilag fél Magyarország az ő befolyása alatt áll." 

Heller szerint. "Orbán olyan ember, akit egyedül a hatalom érdekel." 


Szerinte: "Csupán az igazságszolgáltatás maradt relatíve független." 
Az önmagát a magyarországi liberalizmus főideológusának tartó Heller Ágnes a választásokat megelőző időszakban elég aktívan kampányolt a Jobbik és Vona Gábor mellett.

Több nyilatkozatban, publicisztikában, esszében kifejtette, hogy a baloldalnak mindenképp össze kell fognia a Jobbikkal, mert csak úgy tudják igazán tönkretenni Magyarországot.
Mindez azért volt roppant undorító, mert Heller Ágnes, aki a baloldal álló vörös csillagaként a Fidesz fasizmusától félve havonta telerettegte az összes létező ellenzéki és nemzetközi  médiumot.

 
Természetesen most sem cselekedett másként.  

Erre reagált Kovács Zoltán kormányszóvivő a Twitteren amikor a néhány napja a Political Critique angol nyelvű lengyel portálon megjelent Heller-interjúra, amelynek a címe: Orbán egy zsarnok, azt írta fel, hogy "Heller Ágnes csak egy öreg, bigott kommunista."
Ez verte ki a biztosítékot. Az öreg bigott kommunista.  
Nem is értem, mert amikor az Európai parlament képviselői használják ezt a szó összetételt Orbánnal szemben, akkor az természetes. Ha pedig hasonmód szólnak vissza nekik, akkor az már vérlázító.

https://pbs.twimg.com/profile_images/939149652049395712/3u4vqnaj_400x400.jpgTörtén ugyanis, hogy 2017 áprilisában az Eu parlamenti felszólalásában az egykori belga liberális  miniszterelnök Guy Verhofstadt kijelentette: "Orbánban már nem egy konzervatívot lát, hanem egy vén kommunistát, aki kényszeredetten keresi a következő ellenséget, akit üldözhet, mint Brezsnyev vagy Sztálin."
Vagyis amit liberálisan demokrata Guy Maurice Marie Louise Verhofstadt az Európai Parlament liberális csoportjának elnöke úgy tűnik megengedheti magának, szóban és tettben azt, amit egy magyar demokrata nem tehet meg, mert ők úgy gondolják, mi nem vagyunk egyenlők velünk. Ők a különbek, mi pedig csak egy alantas, megtűrt felek vagyunk abban az általuk demokratikusnak kiáltott közegben, ahol szerintük ők vezetők, az urak. 
http://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2017/11/guy-verhofstadt.jpgA liberálisan gondolkodó Verhofstadt (1953) felfogása és vélekedése szerint a nála amúgy 10 évvel fiatalabb Orbán Viktor (1963) lehet vén kommunista, ami a magyar ellenzék szerint is normális, de az 1929-ben született Heller az ügyebár nem lehet "csak egy öreg, bigott kommunista", mert az kiveri a társadalmi egyenlőség biztosítékát. 
Mindezek szerint teljesen hülyének néznek minket, úgy is kezelnek, míg magukat a bölcsek kövének hordozójának tartják. A tényektől és valóságtól már annyira elrugaszkodnak, hogy már az sem számít, hogy Orbán hozzájuk képest még mindig egy fiatalember. Itt az sem számít, hogy Orbán úgy került haza politika rivaldafényébe, hogy Nagy Imre újratemetésen teljesen kommunista ellenes nézeteivel tűzdelt beszédével verte bele az utolsó szögek egyikét a pártállami diktatúra koporsójába.
  
Kovács Zoltán  kormányszóvivő nem kerített túl nagy feneket a reakciónak, csupán helyén kezelte az egészet, csak követte az Eu azon emberének szóhasználatát, amit korábban oly nagyon kedvelte Orbánnal szemben. Ezek szerint az, hogy "Heller Ágnes csak egy öreg, bigott kommunista"  jobban megállja a helyét, mint bármi más szítok, a kormányoldallal szemben.

https://latestnewssyria.files.wordpress.com/2013/04/verhofstadt-gadaffi1.jpeg?w=390Különösen igaz ez annak tükrében, hogy Guy Verhofstadt olyan jellemes ember aki annak idején ugyanúgy parolázott a nyugati hatalmak által elűzött zsarnok diktátorral, mint mostanság Angela Merkeltől Gyurcsányon át Orbán Viktor is kezet ráz az oroszok ma megvetendő ördögével, Vlagyimir Putyinnal. 

Szóval hagyjuk már a hőbörgést a sarlatánságot és köpjétek szemközt magatokat Guy Verhofstadt és Heller Ágnes mögöttes kedvelői mindannyian, mert ismét megérdemlitek.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése