2018. február 20., kedd

Itt az ideje felszámolni a politikai prostitúciót - most választhatunk igazi kurvákat is a műmájerek helyett

Javában zajlik a politikai kampány, ami hivatalosan az országgyűlési választások előkészülete. Ilyenkor a sok megélhetési politikus, és a semmiből előbukkanó jelöltek versengve kínálják magukat,  mint valami csábos portéka, akár kurvák az út szélén, hogy elnyerve a választásra jogosult egyén kegyét és Őt válassza.

Bájolognak, és szájon át ígérnek fűt fát, bájt és jólétet, miközben a maguk jobblétéért kurválkodnak. Ajánlkoznak politikus-képviselőnek ismeretlenül, és anélkül, hogy az elmúlt évek során a hangjukat lehetett volna hallani. Most azt szeretnék, hogy rájuk adják a szavazatokat, miközben a létükről sem sokat tudtak eddig. Alig volt jelenésük, aktivitásuk, amit megláthattuk volna. Lapultak, mint szar a gazban, csak a évfordulós választások keltették ki őket abból megzápult közegből, melynek táptalaján mélyen kussoltak eddig. Erre ma Ők azok a nyílt színű politikai prostituáltak, kik a jövőbeli megélhetésükért cserébe kínálják áruba személyiségüket. A köznép elé vetik magukat, felajánlkozva a kiválasztásért. Úgy lebbentik fel ilyenkor a bölcset, mint kurtizán a harisnyatartót a kiválasztás érdekében.

Értelemszerűen felmerül a kérdés az emberben, hogy mennyivel jobbak, hitelesebbek ezek az önmagukat ajánlók, mint azok a feslett kurvák, akik a választási időközökön túl is egyugyanazon oldalon állva kínálják magukat. Ők ugyanis akkor is ott vannak, amikor nincs kampány. Ők akkor is kiállnak, ha reménytelennek tűnő a helyzet. Ők nem csupán a választási széljárás érdekében kínálkoznak fel, hanem napi szinten és folyamatában. Ők nem politikai haszonszerzés céljából kurválkodnak, hanem mert vagy ezt szeretik űzni, és ezért napjában megdolgoznak, vagy pedig foglalkozási szinten, amolyan napi munkavégzésként próbálják megszerezni maguk számára a betevőt. Ők köztudottan és napjában vállalják a kurvaságot, álcázás és mellébeszélés nélkül.  Nem úgy, mint azok az egyének, akik csak a választási hadjárat során jönnek elő és állnak ki a placcra a kegyeinkért.

Ezért is vallja sok ember, hogy az alkalomszerű politikai prostituáltakat valódi és hétköznapi kurvákra kéne váltani, mivel Ők legalább nem beszélnek mellé. Azt adják, amit valóban kínálnak. 

Náluk nincs mellébeszélés. Ott a szopás is valósidejű és nem egy utólagos, vagy amolyan virtuális dolog. A valódi prostituálttal nem tudsz ráfaragni, mert ők legalább beváltják az ígéreteiket.  Mindez egy politikai jött-mentről nem mondható el. Ők amit a választások alkalmával kínálnak, az csak egy máz ahhoz, hogy rátapadjon a naiv választó.  

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése