2023. május 15., hétfő

Jó bornak is kell a cégér - hát még egy lehanyatlóban lévő polgármesternek ( - minden csak megosztás)

 Ócsa egykoron volt kisbüfése, iskolás disc jockey-a, majd lay's chips árusából lett újabb-kori polgármestere közösségi profilján selfizve jelentette be egy szomorúságot és pohár bort felmutató, összeborulós képpel azt a városvezetői kinyilatkozást, hogy: "Úgy döntöttünk, ma este mulatunk"

Azonban itt nem valami vidám hangulatot árasztó pillanatfelvételt láthatunk a polgármesteri párról. Inkább egy szomorújáték képe bontakozik ki előttünk, ahol a borospohár van előtérben és a züllötten szomorkás hangulatú polgármester a háttérben, amihez a felség sem ad vidámabb hangulatot, hiába próbál mosolyogni a férje elbaltázott sületlenségén. 

Bukodi polgármesterként nem először nyúl (illusztráltan) a boros pohár után. Egyre szaporodik azon közzétett bejegyzése, ahol a bor játssza a főszerepet. 

Nem mintha bárki is sajnálná, vagy irigyelné tőle, de legalább az arculat lenne rendezettebb szőrzetű és a homloka ránctalanabb. Mostani (legutóbbi) esetben nem tudni, hogy a kor, vagy a delírium ült ki a telefonos kamera fotójára. Mindenesetre, ha ez a boldogság, akkor érezze, érezzék jól magukat, bár azt mondják a hirtelen jött gazdagság, a pénz nem boldogít. Én mintha ezt venném ki az egészből. 

Igaz erre Gyurcsánynak is volt egy (spicces?) arany köpése az "öregecskedő" nők tárgyában, mert ahogy más alkalommal említette, "Nem csak kormányt kell cserélni, hanem olykor kereket is." 

És mint ismert ő már annyit csereberélt (feleséget, ideológiát, pártot, stb.), hogy a polgármesteri boldogsághoz ez már bíz' kevés. 

Csak azt kívánom, legyen meg ebben az érintettek öröme.

  
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése