2024. június 23., vasárnap

Az utolsó rúgások - Bukodi ahol lehet, bebiztosította magát ( - a testület egyhangúlag megadta, de lószart neki)

 Bukodi az elmúlt évtized alatt kikupálta magát, és a Fidesz polgármesterképzése is adott neki annyit, hogy felfejlődjön ahhoz, hogy a túlélését (be)biztosítsa. Az, hogy mindez mennyire szolgálja Ócsa érdekeit, azt szűrje le az olvasó maga.

Mindez persze nem jöhetett volna létre a képviselők szavazata és hozzáállása nélkül. Szégyen, hogy ez így megtörténhetett.

Bukodi közeledvén a választások idejéhez igyekezett mindent meghosszabbítani amit csak lehetett. Meg is tette.

Bukodi mindent megmozgatott és megtett a választások megnyerése érdekében - éppen csak a választókkal, az itt élő, eddig elhanyagolt polgársággal nem foglalkozott (- meg is lett az eredménye)

 Egyedül a polgármesterségét nem tudta hozni. (Még szerencse.)

Bukodi  utoljára még borlovaggá üttette magát, hiszen esetleges bukása után már a kutya nem foglalkozott volna vele, nem hogy a Nyúlék. Ezt gyorsan bezsákolta, lesz, ami lesz alapon.  hálás is érte, ahogy azt a megszűnőben levő polgármesteri Facebook oldalán közzétette.

Nem tudni, hogy Bukodi ivott-e eleget a borlovagságért, de mindenesetre hálás érte, ahogy írja - korábban több borhoz és annak fogyasztására utaló közösségi bejegyzése ismert

 Aztán ami ennél is fontosabb, a polgármesteri tevékenysége mellett ellátott egyesületi elnökségét is sikerrel megújította a Spák helyére beültettet szövetségessel és a többnyire diák tagság kicsikart szavazatával.  Torma Zoltán, valamint Benkő Tamás haveri örömére. Bukodi itt is (még) bebiztosította magát.

Bukodi mindenkit (még a leigazolt játékosokat is) levadászott az egyesületi elnöki cím megtartásáért

 Mindez persze nem elég, ha nincs hozzá pálya, ami háttért biztosítja.  Elvégre Bukodi nem gombfociban gondolkodik. Neki ehhez pálya szükségeltetik.  Ezért gyorsan igyekezett itt is bebetonoznia magát. A májusi önkormányzati ülésen sikeresen meg is szavaztatta a már ellenzékiként induló képviselőkkel a maga kis üzletét azzal, hogy a város pályáját újfent odaadják, adták neki (átengedjék az általa elnökölt egyesületnek) 2025. június 30. napjáig ingyenesen használatba. (Ez is biztosítva.)

Ilyenkor érzi csak igazán az ócsai ember, hogy megfordul a sapka a fején. Nem is érti, hogy az ismert képviselők, akik ekkor már ellenzékiként (ismerten, vagy ismeretlenül) jelentették magukat hogyan voltak képesek feltartani a karukat és megszavazni annak a választások előtt álló és leköszönés jelölt polgármesternek azt a pályát, amiért ők éppen ellenzékiként fellépni szándékoznak?!? 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnV6JSMSrHZph9LJL9vdTG8JwXEV7C9TywhW82DHansb_X7-ZbhVF_DYxeTm_RVfAFQ7Df8LzndQYrq2_C2xG8gBsiyfHd8gVRzcBC5TR6CdW-OHd14Ibofg3qKHuzMlBJoJk4IPTNjrcm0z-P7h4ksDzkTvVRQ-KIHq_NERScYSdsYTsh2VkpnqSo7hU/w640-h636/Focip%C3%A1lya.png
Ócsa városi pályája több mint kétszer nagyobb a Sparnál, és a lakosságot kéne, hogy kiszolgálja - e helyet Bukodi egyesületének adták oda bérmentve (- gyalázat)

Mégis csak igaz lehet Bukodi azon felvetése, hogy ezek a képviselők miként lennének mások és mitől változnának csupán annak okán, hogy más kerülne polgármesteri pozícióba. 

És lássuk be, jogos Bukodi visszaidézett képviselői megítélése, jellemzése, a benne foglalt kétellyel (kétkedéssel). Valóban ennyire méltatja, ennyiben látja őket . És ebben benne van az a gerincesség, vagy tartántalanság, ami képes volt egyhangú álláspontként határozatba foglalni, hogy továbbra is odaadja, ingyen biztosítja a városi pályát Bukodi egyesületének (csapatának). Miért támogatták? Érthetetlen. (Gyávaság, vagy valami más, netán zsarolás rejlik e mögött?)

Bukodi érdekei mentén képesek voltak a választóikat (legalábbis az érdekeiket) is beárulni az ezt megszavazó képviselők - olyan szégyen, ami felülvizsgálatot és orvoslást kíván (- tarthatatlan)

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOjA2_d6y-CdZZdhJL1mmczCRKHCzDdckmvg&s
Felháborító - gyengeség (- engedmény)

 

Mindez felér egy lórúgással.  

Ezen az alapon akár Papné (OPKE) sakk klubjának is odaadhatták volna ingyen az Egressyt, vagy éppenséggel a Barátságos Élhető Kisváros Egyesületnek is kamillatermesztésre. Bukodi pedig mehetett volna az egykori strand területére labdázni. Legalább a leigazoltakkal megcsinálták volna végre azt. 

 Szóval érthetetlen az ember és ennél azért többet, jobbat várna a kisvárosi egyesület képviselő tagjaitól, no meg a függetlenektől a választó.  Paul Tamás nem tudni hogyan veszi majd mindezt, de ahogy a visszatekintések és Bukodi szövegelését látni, olvasni úgy eléggé kínos lesz mindezt a szart visszalapátolni a lóba. 

Szégyen és gyalázat!

*

Nincsenek megjegyzések: