2024. június 20., csütörtök

Új polgármester váltja Ócsán az avult fideszest - a BÉKE jelöltje győzött ( - Bukodi oldalán már le is lövetnék)

Paul Tamás, a Barátságos Élhető Kisváros Egyesület (BÉKE) jelöltje lett Ócsa új polgármestere, miután a szavazatok több mint felét megszerezve magabiztos győzelmet aratott.

https://aicdn.frisshirek.hu/images/c08b449c-7526-4d35-bf6e-44443cd5a94a.jpg?width=800
Nagyon sokan örülnek az újnak - nagy az elvárás vele szemben ( -van azonban aki lelövetné)

Ócsa városában 2010 óta Bukodi Károly, a Fidesz jelöltje töltötte be a polgármesteri posztot. 

Az idei választási kampány során Koltai Róbert, az "Illetékes Elvtárs" néven ismert személy azt osztotta meg, hogy Bukodi Károly letiltotta a színpadról, gyakorlatilag kitiltotta őt a településről. 

Bukodi (Fidesz) ezt maga igyekezett cáfolni, miközben azt állította, hogy Koltait eredetileg a pedagógusnapra szerették volna meghívni, de végül más mellett döntöttek. A pedagógusok így nem léphetett fel az ismert előadóművész. Bukodi szerint a kommunikáció nem sikerült a legjobban, ami  baloldali média torzításához vezetett. Koltai azonban végül a helyi református lelkész csapatának meghívására mégis fellépett Ócsán.  Azonban az önkormányzati (közpénzből fenntartott) művelődési házban nem léphetett fel. Az ekkor éppen kongott az ürességtől. Bukodi szavahihetősége itt dőlt meg végérvényesen.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifYPcBQS_J7lY8p7HPuyBKPh8Qiumqb3JGaJGFgYczr8As3NQj260d2xU9pe5Z_KQISa3u2NLpPKCFsbj79gxMfZgA-OzhT1aCfx9cTYRmumXmx_TDmrCWpF_w5RLGxaHsrNMDV7aI0CHpodjRGQjsJYmcEoWuT3IolbdlC1JbmjBeaECQasLuvLjqEtM/w620-h640/Koltai%20%C3%93cs%C3%A1n%20sose%20halunk%20meg.png

A polgármesteri és művelődés-szervezői elutasítást követően (hiába tiltották ki)

Mégis fellép Ócsán
Koltai Róbert
.

 A választási kampányban felmerült egy másik ügy is, amely ismét Bukodi Károlyt érintette. 

Pénteken számoltunk be arról, hogy a polgármester a bírósági döntés ellenére is végigvitte egy építkezést. Az önkormányzatot nem tájékoztatta a peres eljárásról, és az építkezés befejezését úgy jelentették, hogy a munkálatok valójában nem fejeződtek be teljesen. Emellett a képviselő-testület egyes tagjai évekig nem is tudtak arról, hogy problémák adódtak az építkezéssel kapcsolatban.

A választási győztest pedig Bukodi polgármesteri oldalán imádott rajongója máris lelövéssel fenyegette meg az újonnan választott polgármestert. Marticsek egy szélsőségesnek tekinthető jobboldali, aki a saját bevallása szerint imádva rajongja a maga Karcsiját. 

Marticsek György szerint le kell lövetni a győztest - azt, aki legyőzte imádott "karcsi"-ját
 Bukodi Károly vesztes polgármesterként jegyzett közösségi oldalán ezzel a fickóval szemben nem szankcionált, őt nem tiltja ki az oldaláról, mint tette/teszi ezt más ártatlan esetében. 

Marticsek György, aki képes lenne le lövetni a választások során többséget szerzett győztes, azt a ki legyőzte az által imádott "karcsi"-t
 Marticsek György gyilkos hozzászólása nem csak maradhatott Bukodi jóvoltából, hanem még lájkokat is kapott.  Ezt az erőszakos és gyilkos tempót nem akarta tovább vinni Ócsa józanabb közössége.

Marticsek  mindezt 2024. június 10. hétfő 22.03 órakor tette közzé - azóta retteg mindenki (- Bukodi hívei közt van aki már lövetne, és ezt hagyja)

A BÉKE jelölte legyőzte az Ócsát 2010 óta vezető fideszes polgármestert

- erre jött a "le kell lövetni" felszólítás Bukodi közösségi oldalán

*

Nincsenek megjegyzések: