2021. szeptember 6., hétfő

Nem kell a polgármester előtt hajbókolni - nem Bukodi a megoldást ( - lehet másként is véleményt kifejezni)

 Beindult a politikai kampányhecc minden oldalon és térfélen.   A Gyurcsány-Dobrev páros alkotta újramelegíttet egykori kommunistabarát gazdag hatalmi elit beizzította a választási kampányt.

 https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/240900683_386371649511606_8623150978658525517_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Z9y2P4HeVDoAX--edbv&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=b51cf0775f763b113ac025919f833a5c&oe=615A5FF0

A puccsal hatalomra kerülő, majd a semmittevésbe és hazugságaiba belebukó ciklusát kitölteni képtelen egykori miniszterelnök és jelenlegi vagyis harmadik felesége oldalán ismét politikai babérokra törő Dobrev-klán képviselőjeként ismert Klára asszonyság előválasztás címén utcai aláírásgyűjtés-kampányba kezdett. 

https://telex.hu/uploads/img-cache/1/6/2/9/7/1629710275-temp-iedbmj-20210823-720-0-90-cr.jpg

Erre válaszul a Fidesz alkotta kormánypárt válaszul meghirdette a Gyurcsány-stop kampányát, ami szintén egyfajta aláírásgyűjtés.  

A héten meg is kezdte az akciózást Ócsán Bukodi Károly.  Szűcs Lajos pedig a saját idegen körzetében, Maglódon hirdetve meg a csatlakozást.  

 

Pánczél Károly meg Dabason állt ki népszerűsíteni magát.

Holott utoljára még itt Ócsán próbálta eladni a Falu Tamás utca kerékpársávját a polgármestere oldalán, de mivel annyi negatív visszhangot és megítélést kapott ez a 150 milliót meghaladóan elfuserált beruházás, hogy annak hivatalos politikai átadója is elmaradt. Ugyanúgy, ahogy a botrányosra sikeredett, Eu-s forrásokból finanszírozott ócsai MÁV P+R parkoló esetében is.  

Utoljára Pánczél az ugyancsak a kírástól eltérő megvalósítást kapott és így megcsonkított Székei utca átadására állt össze Bukodival, és a megyei előjárókkal. Azóta azonban már Pánczél sem akarja a nevét és személyét adni az olyan hamis tartalmú és eltérő megvalósítású projektekhez, ahol valami mindig eltűnik. 

Mint emlékezetes, a Székesi utca esetében a beígért szegélykövezés, a  normál sávszélesség és a megfelelő vízelvezetés szenvedett hiányt. A Damjanich utca esetében a járdafelújítás, az útszakasz mentén és a csapadékelvezetés a zebra akadálymentesített kialakítása, átszabása maradt el a vasútállomás előtt. 

A Falu Tamás utca kerékpársávja pedig annyit ér, mint WC papír helyett a lapulevél, vagy egy szál viola. Emília mellkasán. Vagyis van is meg nincs is. Tehát majdnemhogy értelmetlen.  Ilyen lett a Falu Tamás utcában Bukodiék kerékpár sávja is.  Jelképes megoldás, ami arra elég, hogy ne teljesen szaros seggel álljon ki a polgármester a választói elé.  A biztonságos közlekedést  azonban nem segíti elő. A Falu Tamás utca járhatósága sem javult, hiszen nem lett szélesebb az elköltött 150 millió után sem.

Ezért sem jött átadni és ezzel együtt pózolni Pánczél Karcsi Ócsára.

A polgármester most maga kényszerült pártutasításra utcára állni és aláírást gyűjteni a Fidesznek. Annak a pártnak, aminek híveit igencsak eltántorítja az olyan pártos városvezetés, mint amit itt Ócsán Bukodi és bandája képvisel. Elvégre az itt élő Szűcs Lajosból sem sok haszna származik városunknak, aminek után Pánczél Károly sem sok vizet kavar, hiszen Bukodiék már évek óta adósságcsapdába hajtották az itt élőket.  Erre jött a sok milliónyi eltékozolt közpénz, a lakosságot sújtó kommunális adó és a városvezetői dőzsölés, az elpuskázott pályázatok, és a haveri mutyi.

Mindez már a közterületeinken látszik.  Ócsa egy leértékelt kisváros lett, ahol csak a lószar virágzik.  

Mint a fórumokon olvasható ennek is vannak hívei, ahogy a polgármesternek is képesek még aláírásukkal hajbókolni sokan.  Azonban a párthovatartozást nem feltétlenül kell Bukodi oltára előtt kifejezni. Sőt! Inkább büntetni kéne azzal a polgármestert, hogy nem írjuk alá neki az ívet.  

Ha ugyanis nem szerez elég aláírást, akkor azzal azt üzenjük a Fidesz központnak, hogy igen itt baj van a kormánypárti vezetéssel.  A korábbi támogatók már nem adják csak úgy a nevüket és az aláírásukat egy ilyen korrupciógyanúba keveredett, a városi fejlődést gátló polgármesternek. 

https://cdn.magyarnemzet.hu/2021/09/MmVxFn6xLAWstMobl0k1-3MhEw_naEpVHDke9_IeZjs/fill/850/550/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhODUwNTQ2YzUzMzQwMzk5MTVkNjQxNDg5NTAyMTEy.jpg 

Nem feltétlenül kell Gyurcsányban, Dobrevben, vagy Feketében gondolkodni. Van más választás is, és ahogy az Eu-n kívül is van élet, úgy a Fidesz és Bukodi nélkül is létezik ilyen.  

Ma Ócsán a Fidesz pátyolgatta Bukodi a legnagyobb kerékkötője a haladásnak.  El kell engedni.

Ki kell engedni a féket, levetni a zablát és új húzóembert választani. Ehhez pedig máshol kell leadni a voksot. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése