2013. január 6., vasárnap

Ütött az óránk - itt az idő ( - továbbá...)

Bár az év végével beharangoztuk a változást, azért a többnapos szünetet nem a program részeként gondoltuk. 

Azt viszont igen, hogy hagyjuk leülepedni az ünnepi hangulatot, hogy ne mindjárt olyan hétköznapi valóságokkal forgassuk a fel a helyii közélet gyomrát, amit az ócsai ember is nehezen emészt.

Az Ócsa város (fórumpótló) blog szerkesztői csapata ezúton köszöni meg Olvasóinak, hogy a 2012-es évben is rendszeresen olvasták a lapra oldalra felkerülő cikkeket, illetve hozzászólásaikkal, javaslataikkal segítették a csapat munkáját. Továbbá, hogy sokszor  velünk, vagy éppen általunk követték nyomon kisvárosunk eseményeit.

Tudjuk, hogy hiánypótló hírforrásként számos esetben megelőztük a hivatalos kommünikét, vagy éppenséggel a magunk által publikáltaknak köszönhetően helyeztük lépéskényszerbe az illetékeseket. Ez jó és örömteli, mert ez által a helyi ember, az olvasó városlakó nyert. Példánkból merítve már több oldal is fogalakozik Ócsa közéleti dolgaival, még ha  bátortalanul és út-keresvén is, de már valami megmozdult.

Ahhoz azonban, hogy ez a továbbiakban is így legyen, szükség van az olvasó lakosság véleményére, segítő közreműködésre. 
Itt, ezen az oldalon már hozzászólásokat ismételten tudunk fogadni és közzétenni. 
Kérjük, hogy a továbbiakban is írják meg véleményüket, akár kérésüket a blog két megadott e-mail címének valamelyikére, hogy azt áttekintve értékeljük és mérlegeljük a munkánkat, s a továbbiakat.

Kérem továbbra is nézzenek be hozzánk, látogassák és terjesszék oldalunkat, mert a nézettség az a mérőeszköz, mely felhatalmazással bír számunkra a továbbiak során is. Ugyanis a továbbiakat illetően is mindet itt dől el.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése