2023. szeptember 18., hétfő

Szűcs Lajos vállalhatatlansága - egy alantas politikus megélhetése, avagy a szélhámosság netovábbja - szégyen

 Szűcs Lajos egy ócska politikus. Egy olyan ótvaros alak, aki Pest megyei elnökként képes volt fűtetlen iskolákban padsorokba ültetni a diákságot, mert hibás rossz vezetése, valamint elfuserált politikája nyomán eladósította a vezetése alatt álló megyét, és kifizetetlen számlákkal hagyta magára az iskolákat.

Így nem csak fűtés nélkül, hanem étkeztetés nélkül hagyta hátra a tanulókat; - és megúszta, mert nem bukott bele, csupán a megyei elnökséget adta át.

Aztán télvíz idején a hivatalát, a családját és pártszövetségét is hátrahagyva ment ki a társaival és nőismerősével a távoli Azori-szigetekre "tanácskozni", miközben idehaza a diákság fázott rá a politikai síntérségére; - és ezt is megúszta, mert ebbe sem bukott bele a Fidesz sem csapta ki a soraiból és a felesége sem hagyta el.

Mindezek után még a Magyar Tenisz Szövetség elnökeként is bálozhatott, gálázhatott a főváros egyik legdrágább szállodájában a haverjaival és bűntársaival, miközben a mögöttes sport, amire a megbízatása szólt, ezer sebből kivéreztetve maradt hátra; - és ezt is megúszta, annak ellenére, hogy a Margit szigetre egy horror-stadiont akart felhúzni a kiüresedett szövetség pénze nélkül, annak hiányában úgy, hogy még nem is gondoltuk, hogy mekkora hiányt, szart és káoszt hagy maga után; - lássunk csodát a hülyéje ezt is képes volt bűnvádi eljárás, politikai veszteség és fejvesztés nélkül megúszni. 

Szűcs Lajos nem egy siker politikus. Szűcs egy léha, mit sem érő alak, aki több kárt okozott, mint sem hasznot hozott volna a választónak.  Haszna legfeljebb csak saját magának mások megkárosítása által, esetleg a pártjának származhatott, az is csak másodlagosan az által, hogy a Fidesz hervadt narancsvirága még nem rohadt ki teljesen ebben a térségben; - bár ez sem Szűcs dicsősége, hanem az ellenzék ballábasságának érdeme.

Szűcs most sem hazudtolja meg magát.  Ma is olyan szerencsétlen hülye és otromba, mint volt évekkel ezelőtt. Ráadásul képes még kiállni és jó hírként előadni azt a balfácániságot, amit maga is képvisel. 

Szűcs Lajos nem csak Ócsa, hanem a megye, az Országgyűlés és a mögöttes Fidesz szégyene is.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése