2024. szeptember 27., péntek

Ezt most már látnia kell mindenkinek - Ócsa leváltott polgármestere és jegyzője összejátszik (- velünk szemben)

 https://docplayer.hu/docs-images/104/162991266/images/4-0.jpg

 Mint ahogy a blogon már korábban megfogalmazást nyert, a jegyző és a polgármester összejátszik és ennek ékes bizonyítéka az, amit most a hivatalban levő dr. Molnár Csaba jegyző az átadás-átvétel előtt megenged magának. 

Egyértelmű, hogy Bukodi polgármesterként Molnár jegyzővel kiüríteni próbálják a közösségi kasszást és kiüresíteni a hivatalt, az önkormányzatot, amivel ellehetetleníteni igyekeznek az összeálló új hivatal munkáját. Ez vonatkozik az elsején posztját elfoglaló polgármesterre és csapatára, a testületre és az önkormányzati feladatellátásra egyaránt. 

Kimondottan érezhető, hogy Bukodi Károly polgármestersége utolsó óráit a további munkafolyamatokat az átadás-átvétel normális előkészítése és lebonyolítása helyett gyűlöletkeltésre, politikai hecckampányra használja fel, amihez az országos sajtót is ugrasztja. 

Ezzel a lendülettel felhasználja az országban eluralkodni látszó ellenzéki hangulatkeltést, ami az egyházakkal szemben zajlik. Ez jön le az olyan Fidesz-ellenes sajtóorgánumot megjelent híradásaiból, mint az RTL-klub, a Telex, az Index, a 444.hu, és így tovább, akik most hirtelenjében oda soroltak a Fidesz párttagságot élvező Bukodi mellé, mondván ezzel, illetve vele is az egyik felekezetet, az egyházat lehet kikezdeni. 

Valójában ez nem más, mint egy aljasan alantas gyűlöletkampány a váltás előtt álló polgármestertől, amit mind Pánczél Károly, mind Szűcs Lajos helyben érdekelt országgyűlési képviselők némasággal tűrnek. Egy a cél: elterelés arról, hogy a hivatali háttérben a dolgozók kábítása, megfélemlítése egyfajta zsarolása zajlik, amiben nem csak a jegyző és hites felesége az irodavezető vesz részt, hanem a társult hivatali dolgozók, a csoportvezetőkön át a pénzügyesekig. 

Mindez arra van kifuttatva, hogy a kötelező váltás után a tényleges munka lehető leginkább bojkottálva, vagy megakasztva legyen, az újdonsült polgármester ne tudjon érdemeben eljárni, az önkormányzat kiüresedve akaratlanul is mulasztásos jogsértésbe fusson. Ahogy a leváltott polgármester, úgy a jegyző sem tisztességesen jár el, mert nem hogy hivatalában segíteni az átadást, hanem azt minden egyes cselekedetével Bukodi társaként gáncsoskodással igyekszik megnehezíteni. 

 dr. Molnár Csaba aljegyzőként kezdte Ócsán még akkor, amikor Bukodi Károly alpolgármester volt. Mondhatni együtt golyózták ki az előző polgármestert és aztán a helyi jegyzőt, majd ezt követően Bukodi polgármester, Molnár pedig a város jegyzőjévé lett. Az együtt töltött 14 év alatt annyi jogsértést, törvénytelen dolgot átvittek, hogy az már cinkostársi szövetségbe hozta őket.

Emlékezetes, hogy a blog, akár a vádirat hozta ezeket az ügyeket, amik aztán rendre el lettek sikálva. Akkor nem nyilatkozott egyikőjük sem azoknak a hírcsatornáknak, akik manapság felkapják őket. Holott lett volna miről, de akkor inkább behúzódtak. 

Most bezzeg adják magukat, és szítják a hangulatot. Közben meg a saját érintettségüket, bűnös mivoltukat igyekeznek a szőnyeg alá rejteni. Ezt az elrejtést fejezi ki az, amit a jegyző is megvalósít azzal, hogy közérdekű adatokat nem szolgáltat ki, azok átadását megtagadja. 


 Jelen pillanatban Ócsa demokratikus működése a még hivatalát betöltő polgármester és a vele szinkronban álló jegyző mulasztásai okán megszűnik és az elkövetkező napokra anarchikus állapotokat idéz. Ma a BÉKE bejegyzése ezt igyekszik a nyilvánosság elé tárni és bemutatni a maga puritán eszközeivel és módján. Én a magam részéről a Bukodi-Molnár alkotta véd- és dacszövetség ( ha nem éppen bűnszövetség) a magam részéről nagyon felháborít, mert ez nem két-három ember ellenérzéséről, vitájáról kéne hogy szóljon, hanem a városról. Bukodi és Molnár jelen hozzáállásával egy várost, vagy 10 ezer emberrel kíván lehúzni, átlépni és semmibe venni a maguk megmentése és túlélése okán. 

Molnár Csaba ócsai jegyzői munkájának Bukodi melletti befejezésével nem csak egy gyáva, ember menekülését adja elő, hanem egy hitványságot és alkalmatlanságot mutat be, hiszen ha minden tiszta és adott körülötte, akkor miért is távozik? A távozási szándékával párosuló bojkottálása azt igazolja, hogy valami szennyest takar, és ezzel együtt tisztességtelenül jár el, hagyja hátra Ócsa népét. 

Bukodi szintúgy azokat az emberek áldozza be, hagyja el veszni a kilátástalanságba, akik a választási veresége után is kitartottak mellette. Most őket is cserben-hagyják ezzel. 

Valójában ez a jellemtelenség, ami korábban a narcisztikus megjelenítésekkel a fizetett sajtóval és az önkormányzati újsággal elfedésre került. Szégyen ez a két vezető tisztségviselő ember személyiségére nézve.

Ezt kéne igazából bemutatnia annak a sajtónak, aki sértődőnek tűnő Bukodi mentén a várost szapulva járatja le Ócsát és annak közösségét.

Nincsenek megjegyzések: