2024. július 19., péntek

Boros hazug gyülölködése és a valóság - avagy Magyar Péter és a Bethesda esete ( - nívósan és valóságosan)

 Boros Tibor egykoron a helyi polgárőrség vezetőjeként az országos szervezeti egység vezetőségéig vitte, aztán lecsúszott. Azóta sem dolgozik, a süketelésből éldegél, és napjában posztolgat gyűlölködő tartalmakat.

Az évek előrehaladtával egyre mélyebbre kerül. 

Ajánlott már így lőszertípust Orbán kilövésére, de kedveli a meleg posztokat.  Különösen szereti Szájer Józsefet, akihez valamiféle olyan erős vonzalom kötheti, mely egyre másra visszatérő eleme a közösségi megjelenítésének.  

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXgL2IUnQFigOQNnEx6UtrJ7qeiVjPeDOLfV9c4BGjeioV54rO9I3CuobazxLLh7Q7kCEiYqA2Fx1Ycewk-oRsyxS-3BNuW2y9u4PRj5eQRUB692zJu2TK_MHz4w71oINzgcM3gTb7JBM/s858/B.+Orb%25C3%25A1n+legyilkol%25C3%25A1sa.png

Hasonlatos mód szeret politizálni és ennek során korábban Gyurcsány mellett, mostanság meg Magyra Péter mentén teszi közzé uszító megosztásait. 

Mindezeknek persze annyi köze a valósághoz, mint Tibornak a normalitáshoz. 

Azt osztja, hogy Magyar Péter 500 ezer (félmillió) forintot ajánlott fel a Bethesda kórháznak. (Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza.)  Igaz mindezt képtelen helyesen leírni a szerző mert Beteshda gyermekkórháznak nevezte a gondolt intézményt, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy magyarpéter.  Nem minősítem, mert a figura és az alakzat ismert. Persze kinek így, kinek úgy. 

Az egész kontrollálatlan és légből kapott, mert más hírforrások által nem megerősítették, de a levitézlett ellenállóknak nem is ez számít, hanem az, hogy ezzel orbánozhatnak egyet. Egy olyat, amiben sem összefüggés, sem más értelem nem fedezhető fel. 

Ezzel szemben azonban Magyar Péter volt ócsai lakos valóban adományozhatott a kórháznak, ahogy azt közösségi oldalán bemutatta. Ez nem csak egy színvonalbeli és emberi különbség Boros Tibor és a volt jobbikos, majd kétszerese polgármester-jelölt személyét illetően, hanem egy valóban előremutató dolog az ex-polgárőr viselt személyiségével szemközt. 

Aztán az is kiderült, hogy kár volt Boros és körének gennyeskedése, mert a Bethesda kórház hirtelen fakadt gondját máris megoldották.  Nem csak a tulajdonló Magyar Református Egyház, hanem a Ferencvárosi Torna Club is segítséget nyújtott.  


Mindez messze meghaladja azt, ami a híradásokban pánikrohamként hibaként megjelent, és messze túlmutat azon a valós segítségen, amit Magyar Péter illetve az aljasan szennyes Boros Tibor az eset kapcsán előadott.  

(Nem ideillő, de azért lássuk be, hogy 10 millió forintból a Bethesda kórház műtőjének steril klimatizálása is orvosolható, ha szakemberek szakmunkája kerül előtérbe, míg a Bukodi vezette Ócsán 16 millióból szerették volna háztartási célokra forgalmazott készülékekkel és a Fideszhez köthető képviselő-jelölt által megoldani a Bolyai gimi egyes tereinek részleges klimatizálását. Csakhogy érezzük a különbséget.)

*

Nincsenek megjegyzések: