2024. július 3., szerda

Verte a biztosítékot Bukodi párttársának beajánlott légkondija, de a virágos út se semmi - mesél és szart kever

Bukodi panaszkodásával indult a sztori, amikor a partközeli tévéjének kamerája előtt kezdett siránkozni, hogy a testületi többség döntése által elvették a pénzes játékát.

Történt ugyanis, hogy az általa kikevert lapok alapján elképzelt játszma, amit évek óta egyazon leosztás alapján maga adta lapok szerint eddig kijátszhatott, most dugába dőlt. A képviselői leszavazták.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdlmqBkVhFllg1M5DaLzuLs7YUlecMYtHrAisskkFGC00bGYp5fGzu_HYFltPjT9Q4ErVWeP9kNBzzDicDbA3I8VoOIvhcieze3ztWjdN1QlVbBQSSR7bv_auqvOswa8QqDvTuO-7897-OjvONLQa4okQz73v1q_-xoR9q81wnwYxXBCGrBEgozbVgPyU/w640-h454/W%20hirad%C3%B3.png

Bukodi így fogadta be a vállalkozótól a területet
Bukodi a fidesz-közeli Williams tévének természetesen nem erről mesélt, hanem azt hangoztatta, hogy a csúnya képviselők nem szavazták meg azt az útjavítást, amit maga tett tönkre, vagy éppenséggel engedett ki a kezéből és hagyta a városra úgy, hogy arra kérte a testületet, ezt a rendezetlen vállalkozási területet vonja be Ócsa közterületi sorába.  

Tette ezt annak tudtában, hogy az adott területen kedvezményezett vállalkozó esetében eltekintett a terület rendezett átadásától, annak ellenére, hogy azon nem csak lakóépületeket, (házakat) épített, hanem utat is létesített, aminek vízelvezetéséről, szilárd burkolattal történő ellátásáról és annak megfelelő közvilágításról sem gondoskodott.  Holott ez alapkövetelmény lett volna, ha nem Bukodi a város és az itt élők érdekeit képviseli illetve védi.  Azonban polgármesterként ismét a lakósok érdekeivel szembehelyezkedve, azok ellen tetet, amikor a lakóparknyi ingatlant kialakító vállalkozó esetében nem kérte és követelte meg mindazt, amit most hiányol.  Normál esetben ezt az ingatlanok kialakítása során a vállalkozást terhelte volna. Bukodi azzal, hogy ezt elengedte, az általa beszerzett árajánlatokat tekintve úgy 30 milliós kért okozott a városnak. Most ezt a 30 milliót meghaladó költségvetési tételt a másik kedvenc vállalkozójával kívánta pótlásként megvalósítani. Ez az a tétel, amivel még próbálta lehúzni a várost.

A Levendula, Orgona és Viola utcában házakat vásárlók tudták, hogy mit vesznek és hova költöznek. Ismert volt a vállalkozói környezet, és a taposott út.  Ezt vették erre fizettek.  

Nem az ő hibájuk, hogy a város polgármestere mindezzel nem foglalkozott és hagyta, engedte a kivitelezőt a rendezetlen utcák kialakítására. Mindez tehát kártételként jelentkezik akkor, amikor Bukodi az építési vállalkozó kötelezése helyett a városra hárítja a rendbetételt.  

Az, hogy ezt a házibarát Truck Torra számlázta, az már csak nyalánkság azon a tortán, amit velünk szándékozik megfizettetni.   Most mégis hangulatkeltő kiáltvánnyal hergeli az ottani lakókat, mondván ez az új egyesület és a megválasztott, de még be sem iktatott új polgármester hibája. 

Bukodi ezzel leköszönő polgármesterként, de még tisztsége betöltésével nyílt gyűlöletkeltésbe kezdett, amihez nem kellő, és nem tényszerű, vagyis nem valós információt tesz közzé. 

Bukodi bukottan sértett polgármesterként félinformációkkal kezd hangulatgerjesztő gyűlölködésbe  - szégyen, gyalázat

Bukodi polgármester érthetetlen okokból nem kötelezte az építési vállalkozót, hogy  létesített ingatlanokhoz kialakítandó utcákat, hozza normális és a városi normáknak megfelelő szintre. A jelen és átvet állapotukban ez nem elfogadható. Ezért is akart a város nevében pénzt ölni Bukodi azok szintre-hozatalába úgy, mint a hiányzó vízelvezetés és a burkolat javítása.   
A kérdés csak az, hogy ez miért nem azzal végeztette el, aki ebből az egész több házas területből milliárdos értékesítéssel járó produktumot húzott ki. Elvégre az ott értékesített lakások egyenként is úgy 50 millió körül kerültek eladásra. A keletkezett haszonból jutott volna az út rendbetételére.  
Bukodi utolsó húzásainak egyikeként még ezt is az ócsai lakosság nyakába akarta varrni úgy, hogy egy másik vállalkozót hoz ezzel  ismét előnybe, míg a helyiek a pénzüket adják. 
Na ez az a hibás szemlélet és rossz gazdálkodás, aminek nem csak véget kell vetni, hanem utána is kell nézni, mert ennyire nem lehet hülye a Karcsi, és nem lehet ennyire hülyére venni a városlakó többséget sem.   Ezért nem akartak több mint 32 milliót fizetni a Széchenyi utcát elfuseráló ismert vállalkozónak, és ezért nem szavazták meg Bukodi Károly kétes, pénzlehúzó előterjesztését.  
Legyen elég az 5 milliós violaszínezetű zebrákból és a 4-5 milliós árnyokoló vitorla-ponyvákból. Legyen elég Bukodi lehúzásaiból.
 
Bukodi fél kilométeres vezetékezésben gondolkodik
Másik nagy hangulati eleme az elveszett fideszes polgármesternek a Bolyaiba gondolt 16 darab (16 milliós) légkondicionáló telepítése. 

Ezzel kapcsolatosan videomegjelenítést tett közzé, ahol elmeséli, hogy az ajánlatot adó készülékei sem drágábbak, hiszen azt áfa terheli. 

Karcsi! - ne csináld.  A lakossági légkondit is 27 %-s áfa terheli, amit jószerivel magánszemély vissza sem kérhet.  Kit nézel ilyen bejátszásokkal hülyének? Vagy magadtól vagy ilyen? 

Aztán mekkora tudatlanságra utal az, hogy egy adott beltéri egységhez 500 méteres távon levő kültéri egységből kívánjátok küldeni és keringtetni a gázt!?!   Aki ilyenre kötelezi az ajánlattevőt és aki ilyenre vállalkozik, az vagy analfabéta, vagy nem igazán szakember.

Akár hogy is legyen, most az a hivatkozási lap, hogy ez a fél kilométeres távvezeték és annak kiépítése, feltöltése drágítja meg a légkondicionáló árát. 

Bukodi Károly ezzel nagyon mellélőtt.  Egy ilyen beszerelést nem szabad engedélyezni. Aki pedig ilyet vállal azt el kell tiltani a sz6akmától.  Bukodi egyes klímáknál 1000 méteres távon futó kiépítést vizionál. Mindezt természetesen utólagos kiépítéssel, falon kívül, ami belsőépítészetileg, esztétikailag sem elfogadható. A hatásmechanizmusát tekintve pedig nem csak gazdaságtalan, hanem energiazabáló és értelmetlen.   Mindezt egy normálisan gondolkodó nem engedheti.

Ezt az egész elképzelést alapjaiból kell újragondolni és szakemberek bevonásával átbeszélni, megvizsgálni.  Ezért nem 16 milliót hanem egyet sem szabadna kifizetni a városi kasszából. 

Bukodi fideszes csapatának tagja Márki Csaba alulmaradt a választások során, de azért a vállalkozást máris besegítették és beemelték Ócsa költségvetésébe a klímás elképzelés által  - a távozás előtt álló polgármester szerint ez nem korrupció-gyanús (- hát persze, mert maga hozta)

 Ja és mindezt a fideszes választási csapatának képviselő-jelölt tagjának vállalkozása által, illetve annak megsegítésével kívánta megvalósítani. Mintha nem is lógna ki az a bizonyos lóláb az egész elképzelés alól. Bukodi semmit nem tanult a bukásából. Ugyanazt a városellenes szemétséget kívánja folytatni, amit tett polgármesterként évtizednyi éveken át. 

Adott esetben nem más, mint maga Bukodi leváltott polgármesterként rágalmaz

Bukodi már megint a maga pecsenyéjét igyekszik sütögetni, miközben álságos mód másról beszél.  

Ez a rosszindulatú mellébeszélés átcsap másra mutogatásra és olyan politikai mellékzengést is kap, mint a Waberer's, aminek már abszurd semmi köze Ócsához.

Hogy jön ide a Waberer's - mi baja a céggel a polgármesternek ( - elgurulhatott a gyógyszere, vagy elhagyta a józanság a borlovag Karcsit)

Bukodinak sértettként sem kéne szart kevernie.

*

Nincsenek megjegyzések: