2020. augusztus 18., kedd

A kappanhangú, a töketlen és a szivárványos koalició büszkesége - miért kell hülyét csinálni mindenki másból

A kappanhangú Soproni Tamás, a töketlen Karácsony Gergely és a szörnyen otromba Baranyi Krisztina alkotta liberális közösségén belül alkotja azt a szivárványos koalíciót, ami sok normális érzelmű emberben felhúzta az ideget.

https://24.p3k.hu/app/uploads/2020/08/117371780_746708086152361_8707240733471356083_n-e1597415212994-1024x576.jpg

Azt az ideget, ami az íj, mint fegyver leggyengébb pontja az  illetve annak középső, a felhúzáskor az agyba beakadó része.  A buzi mozgalom és vele közösülő bármely más nemi kifordultság pellengére tűzése és büszke arcba tolása felér egy orális erőszakkal azokkal szemben akik nem a saját elhatározásukból fakadóan akarnak szopni. 

https://kuruc.info/j/480/egyeb/greczy12121902.jpg
Amúgy meg hogy ki mit csinál a partnerével a közös belegyezés alapján semmi közünk hozzá, hiszen Gyurcsány is megmondta Gréczy Zsolt önkielégítős szelfijei kapcsán, hogy a hálószobába nem nézünk be.

Csakhogy ahogy Gréczy Zsolt sem a hálószobában és nem mással  szexuált, hanem egymaga és a telefonján közvetítve mások felé, úgy a kappanhangú és a töketlen, meg a szörnyen ostoba is a nyilvánosság előtt az utcára vitte a szexuális kifordultságát. 

Ezzel egyfajta nyilvánosházzá pejoratíválták a választók önkormányzatát.

És miért kifordultság? Azért, mert a nemi vonzalom természetességéből fakadóan két különböző nemű pár esetén valósul meg. Ez az a normális, vagyis természetes szexuális együttlét, amiből utód származhat.  Az összes ettől eltérő, nem heteroszexuális kapcsolat a buziságtól annak bármely mostanság tagozott válfajáig (LMBTQ stb.) nem a biológiai természetből fakadó, hanem egy elfajult, mutáns, vagyis abnormális gyakorlása.  

Mindez nem is foglalkoztatná az embereket, mert nem ez nem másokra tartozik. Ezért mindennek az elferdültségnek az utcára vitele egyenlő a pedofíliával.  Azzal a magamutogatással, amit Gréczy a telefonja által a hálózaton át közvetített, vagy azzal amikor a magamutogatós bácsi az utcán a köpönyeget, vagy a nadrágját letolva mutogatja a micsodáját.  

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/greczy12121905.jpgMíg Gréczy Zsolt esetében elfogadhatónak tartották egyesek ezt a cselekvés, voltak akiknek ez már nem volt normális. Igaz olyan is akadhatott akinek ez tetszhetett, hiszen Gyurcsány, majd a DK szóvivőjeként sem csupán a maga, vagy barátja és pártja kedvteléséből, hanem az erre ráizgulók megnyerése célzatával dobta fel a hálózatra a képeket.

Így van ez a szivárványos zászlóval is. Nem csak Soproni Tamás kappanhangját előállító mögöttes érzelmek, vagy Karácsony töketlenkedésének jelképeként tűzték vagy a szörnyen otromba a homlokzatára tűzte, gondolom nem a nőiessége jelképezése gyanánt.

Nem is maradt el a viszonzás.  Nem csak a Ferencvárosi szurkolók mentek el az otrombán nőietlen Baranyi Krisztina tettének helyszínére a helyi önkormányzathoz a zászlóért, hanem Novák Előd a Mi Hazánk mozgalom katonája is.  Míg a Fradisták szerint ez a zászló nem sportszerű és meggyalázza Ferencvárost, addig Novák előd szerint egyenesen családellenes.

A többség szerint azonban provokatív és gyalázatos, hiszen egy a természetes hovatartozásukból, nemiségükből kifordult aberrált szexuális csoportot tűz zászlajára és helyez a közhivatal arculatára az, aki ezt a "buzi"-zászlót a hivatalormára helyezi. 

Valójában az egész önkormányzatot egyfajta szórványosan homokos ábrázat mögé helyezik, mint a cirkuszi porondot a megannyi különböző állat.  Csakhogy a cirkuszi porond nem a hivatalos ügyek megjelenítője és intézőhelye.  A kettő, vagyis a hivatal és a bohóckodás nem keverendő össze.

Ahogy Gréczy Zsolt és a pedofil magamutogatás sem a közéletbe és az utcára való, úgy a szivárványos megjelenítés mögötti szexuális orientáltság promotálása sem a közhivatalok feladata.

Karácsony és szivárványos társai itt vételen a közfeladat ellátásuk során.  Elvégre az nem közérdek és közcélú feladata az önkormányzatiságnak, hogy egyes deviáns csoportosulásokat a nemzeti zászló mellé, a vagy a helyi jelképek sorába emelje.  Lehet, hogy a kappanhangú Soproni Tamásnak édes-kedves a buzulás, vagy annak más válfaja, ahogy a töketlen Karácsonynak és a szörnyen otromba Baranyinak is bejön ez a szexuális létforma, de ettől még nem emelheti önkormányzati hovatartozási szintre ezt.


Sokan és sokféleképpen szóltak már ez ellen. Azonban ezek a liberális ivadékok csak azért is feszítik a húrt.

https://i0.wp.com/api.vadhajtasok.hu/wp-content/uploads/2020/08/FB_IMG_1597696243802.jpg?resize=849%2C808&ssl=1A fehér, hetero keresztények „rémisztő képződmények”-et megkülönböztető gyűlölettel ábrázoló DK-san rasszista Niedermüller Péter is kirakta a hovatartozásuk szivárványos jelképét az  általa vezettet önkormányzat középületére.

Puzsér Róbert egyeneságon O1g-koalicióként azonosítja őket.  Ezt írja: "Terézvárosban győztes O1G-koalíció úgy döntött, hogy nemcsak a szivárványzászlót tűzi ki az épület homlokzatára, hanem az önkormányzat ötvenezer forintos jegyességi csomagját mostantól meleg pároknak is melegen átnyújtja."

Amivel itt baj van, az az épp kiterjesztett jogosultságú jegyességi ajándék. Miért is jár ez az önkormányzati támogatás?

Aztán Puzsér hirtelen rájön, hogy ezért is Orbán a hibás. Le is vezeti:  "Ha valamiért Orbán Viktornak valóban távoznia kellene, az a társadalompolitikája, melynek nyomán az állam soha nem a szegényeket támogatja, hanem a középosztályt, a gazdagokat meg az Orbán Viktor ízlése szerint élőket. Így létesült maga a jegyességi ajándék intézménye, hisz a miniszterelnök az anyakönyvvezető felé terelgeti a párokat."

https://i0.wp.com/api.vadhajtasok.hu/wp-content/uploads/2020/08/Screenshot_20200817-065500_Facebook.jpg?resize=893%2C794&ssl=1Ezek szerint Puzsér is egy látens buzi lehet.   

Viszont szokásához híven a Fideszt és a szocikat sem hagyja ki a buliból:  "Kár lenne úgy tenni, mintha ez kifejezetten a Fidesz bűne volna. A magát baloldalinak tekintő Szocialista Párt a neki rendelt tizenkét év alatt előszeretettel támogatta a középosztályt, akár a gazdagokat is – így járt a négyszázezer forintos nyugdíj mellé ingyenes tömegközlekedés. A politika a Kárpát-medencében nem a társadalom bajait orvosolja szociálpolitikával..."   - majd visszafordítja az egészet a saját ízlése és elgondolása szerinti politikai síkra.

"E működést fejlesztette tökélyre Orbán Viktor rendszere, ennek egyik jelképe a jegyességi ajándék. 

Ezt a támogatást nem kiterjeszteni kell a meleg párokra, hanem felszámolni. Soproni polgármester úr és kollégái ebből a pénzből vajon hány család lakhatását oldhatnák meg kerületről kerületre?"

https://kuruc.info/galeriaN/2012/puzser19050503.jpgAkár hogy is nézzük, vagy csűrik csavarják a haszonlesők, a jelen buzulás és a mögöttes mozgalom, nem csak szégyenletes, hanem elfajzott és politikai haszonlesők fegyverzetéül szolgál.  

Ez nem csak erkölcsileg fertő, hanem társadalmilag is veszélyes. A mostani szimpatizánsokra amolyan bumeráng effektusként csaphat vissza úgy is mint egy rossz választás. 

Ennek pedig baljós jeleit mindenki más, csak a szivárvány színei alatt élvezkedők nem látják.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése