2023. július 12., szerda

Baranyi és az Amnesty International a háttérszervezetekkel összeállva provokál, valamint nácizza a tiltakozókat

 Elfogadhatatlannak tartom, hogy a polgármester asszony ismét egy náci motívumot húz elő és úgy árjázik, mint a zsidóüldözés során tették a 20. században a 3. Birodalomban kialakult teória szerint volt hivatott. Az árja szó jó példa arra, hogy a látszólag semleges értelmű szavakat miként lehet átvenni, manipulálni azért, hogy szélsőséges eszközként ... 

A náci Németországban az árja eredetileg azokat jelölte, akik a német társadalomhoz tartoztak, a nem árja pedig azokat, akik nem. Ezek szerint Baranyi Krisztina társadalmon kívüliként aposztrofálja és pozicionálja magát. Lassan tudatosul bennünk, hogy a liberális baloldalon elhelyezkedő ellenzékiek a keresztény, hetero elveket magának vallókat egyfajta képződményeknek meghatározva úgy átkozzák és szórják teli szitokkal, dobálják felé a náci rigmusokat, mint egykori megszólításokban az elvtárs szójárást. Gyurcsány is nácinak nevezte a Jobbikot, aztán meg összeállt vele, ahogy a Ferencváros polgármestere is csak ezt a rigmuson alapuló politikai nótát fújja. Szégyen, amit ebben a kerületben Baranyi polgármestersége alatt a szájából is mi folyik. Aztán az, hogy egyes neki nem tetsző hozzászólásokat és hozzászólókat eltüntet, töröl a posztjai alul, az ismét csak a mentalitását, személyiségét és viszonyulását minősíti. Azt a vállalhatatlanságot, amit a kritikai észrevételekkel szemben kifejez. Ez  nettó cinizmus.

 Baranyi ezzel a cinikus közéletiségével provokálja a normalitással bíró embereket. Ráadásul állandóan leköti a rendőri kapacitást a buziságaival. Így volt ez azzal a letérdeltetett szabadságszoborral is, amit szivárványosra festettek. 

https://assets.4cdn.hu/kraken/7aHgSxpdSfR0Bm8bs.jpeg
Baranyi Krisztina polgármester a Telexnek azt mondta: „Csalódtam, de persze, hogy újra felállítanánk a szobrot.”

Aztán ez történt most a nemükből kifordultak színeire festett paddal is.  Biztonsági őrök védelme mellett festették át, majd rendőröket állítottak mellé. Normális ez?  Aztán jöttek a ferencvárosiak és átfestették a saját zöld-fehér színeikre.  Erre megint jöttek a buzernyákok és erőszakosan (persze háttér védelmet igényelve) újra színezték a padot. Baranyiék szarnak rá, hogy erre mennyit költenek fölöslegesen, a lényeg, hogy ha erőltetve is, de nyomják a másságot. Tudja, hogy erre ugranak a normális nemi identitással rendelkező heterok.  Olyan, mintha ettől lenne libidója. Persze senkit nem érdekel, hogy kire és mire izgul a liberális polgármester, csak nem baszurgálja a többséget.  Azt, aki nem foglalkozik más képzelgéseivel, nemiségével. A heterokat nem érdekli, hogy Baranyi éppen kivel és mikor párosodik. Hogy leszbikus, meleg, vagy biszexuális-e.  Ez legyen a sajátja, ahogy az összes másiknak is. A másság ne képezzen propagandát, nyomulást és kötelezvényeket. Ne keljen már normálisnak kivetkőznie magából azért, mert a liberálisok ezt másként gondolják. Miért kell kitűzni, vagy kiírni a falra, hogy mások vagytok?  Senkit nem érdekelne, ha nem nyomnák mindenki arcába. És éppen ez az, amit erőltetnek, és szelektív-provokatív mód terjesztik.  Erre nem kíváncsiak a hétköznapi emberek.Ők családban, szülők és gyerekek normális kapcsolatában és egy hetero társadalomban élnek, gondolkodnak. 

https://www.vadhajtasok.hu/storage/photos/shares/nevtelen-447.jpg
Baranyi az "árja liberális balfék"

Ehhez nem szükségeltetik a liberális baranyiék buzulása. A szexualitás maradjon mindenkinek a sajátja. Nem az utcára való. 

Nincs szükség az elkurvulásra (sem) Krisz(tina). 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése