2024. március 12., kedd

Nem csupán bemutatkozott Ócsa Barátságos Élhető Kisvárosi Egyesülete, a BÉKE - programajánlat itt élőknek

2024.03.11-én a Barátságos Élhető Kisváros Egyesület (BÉKE) megtartotta egyesületi tájékoztatóját az Egressy Gábor Szabadidőközpont kamaratermében.  

 

Ócsa, több mint egy évtizede regnáló polgármesterétől soha nem kaptunk és láttunk még egy ilyen, vagy legalább ehhez hasonlatos, kidolgozott elképzelést,  programajánlatot. Bukodi eddig csak a saját csókosainak és a megtévesztett, valós alternatíva híján rossz szokásból rá szavazóknak köszönhette létét. A város meg is sínylette.

Bukodi Károly polgármester-jelöltként sok mindent megígért, amit egy évtized elteltével sem volt képes betartani. Így nem csak szavahihetősége, ha nem alkalmassága is megkérdőjeleződött.

Személye elkopott, a városi kassza megüresedett, a költségvetési hiány nőt, a város pedig alig lépett előre.  Ideje váltani és a BÉKE-t preferálni.

Buksi polgármesterségével több mint 10 évnyi hátrányba kerültünk a szomszédok felfejlődése mögött. Ezt az elszenvedett időt csak egy jobb választással lehet visszaemelni, hogy Ócsa ismét méltó és rangos legyen korábbi neves múltjához.
 
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése