2023. március 21., kedd

A DK farka március idusára helyezi maga elé a DK retusált kommunista elvtársnőjét - ünneprontó Gréczy

Amikor a farok csóválja...
Hogy ki a franc a DK farka, sokan nem is gondolják, hogy az a sajtós Gréczy Zsolt, aki együtt kokettál Gyurcsány Ferenc párttársának harmadik feleségével, azzal retusált kommunista elvtárnővel, akinek kezdőbetűivel a férj a pártját nevezte el, aminek (hím)tagjaként  a farkát a böszme barátjaként az a magamutogató barát tette és mutatta be, akit ezért ki sem zártak a társközösségükből. 
 
Aztán, hogy mi a franc a március idusa azt sem nehéz kitalálni a 15.-ei nemzeti ünnepünkre emlékezve Petőfi nyomán, hiszen a hónapot kettéosztó dátum az, ami március esetében 15.-e napja. 
 
Ezzel el is jutottunk ahhoz a montázshoz, amit a falloszt megjelenítő Gréczy Zsolt tett közzé adott nap alkalmából Feri haverjának feleségének retusált arcmásával úgy, mint az ünnepi aktus nélkülözhetetlen része. Mert ügyebár hogy is mutatna ő csupasz önmaga egy kommunista elvtársnő nélkül, egy szál pöcsben állva. 
 
Végül Gréczy jellemrajzát a hírhedtté vált telefonos önkielégítésével maga által közhírré téve, bizony elgondolkodtató, hogy ez mennyire kompatibilis azzal a dékával, aminek kezdőbetűiből az a bolgár születésű (származású) Dobrev Klára jön elő, akire most éppen Feri barátja- és elvtársaként a Zsolt indult képzelet indult be. 
 
Márpedig erről képzelgésről szólt a telefonján önkielégítést végző Zsolti egykori és talán a mostani újabb közösségi bemutatója, azaz március 15.-i képi megjelenítése. 
 
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése