2024. június 10., hétfő

Ennyi volt - a Károlyság vége (- Ócsa fellélegzett)

 Nagy teher alól szabadult fel Ócsa. Egy rémálom volt Bukodi polgármestersége. Ennek vége.

Évek kellettek ahhoz, hogy az emberek hite és akarata találkozzék és egyesüljék jelen választásban.  Ehhez kellett egy potenciális kihívó, egy közösség és annak összefogása, no meg kellett hozzá Bukodi rémuralma, ami nem csak negatívumot, hanem elutasítottságot, békétlenséget szült. Ezt a békétlenséget váltotta fel a BÉKE

2010 óta uralta a város - bírósági per ellenére jogsértőn erőltette át a bővítést  (-Koltait letiltotta)
Bukodi a többség számára nem csak minősíthetetlenné, hanem elfogadhatatlanná, polgármestersége tarthatatlanná vált.    E-nélkül nem ment volna. 

Bukodi nem tanult az írtakból. Blogunkat mindvégig ellenségnek tekintetet, holott gyógyírként kellett volna kezelnie. Nem csak a hibákat, a túlkapásokat, hanem azok ellenszerét is kínáltuk.  

Károly mindebből nem tanult. Hatalmi mámora, narcizmusa, arroganciája, mohósága, pénzéhsége vitte a pokolba.  

Ennyi volt. 

Ez lett Károlyságának a vége. 

Karcsi! - nincs más teendő, mint összeszedni a személyes holmidat, leakasztani a nagykabátot és elköszönni a portástól.  

A kocsikulcsot ne felejtsd leadni. Ne autókázz már vele, nehogy megtörd, mert sokba volt nekünk.Te pedig menj el szabira, hagyd a munkát másra. Nem kell sem takarítani, sem iratokat elvinni. Hagyj mindent.

Menj az asszonyhoz, borulj a nyakába és kérj bocsánatot az elmúlt évekért. Azért, amit tettél vele. Nem csak azért, hogy közszereplővé tetted, hogy a kampányba bevontad, hanem azért is, hogy az emberek szájára hordtad. Kihasználtad, magára hagytad, és megőszítetted.  Elfelejtettél ember, házastárs maradni. 

Kérj bocsánatot tőle és az emberektől. Köszönd meg a türelmet, amit otthonról és a Ócsától kaptál.

A Fidesz is jobban jár nélküled. 

A BÉKE (Barátságos Élhető Kisváros Egyesület) jelöltje lett Ócsa polgármestere: Paul Tamás 320 voksot vert Bukodi Károlyságának uralmára

Hagyd a továbbiakat másra.  Pihenj, keress magadnak munkát, vagy éld fel a pénzt, amit felhalmoztál. Te döntesz a további sorosodról.  A nyugdíjadat Ócsa népe kitermelte. Adj' hálát érte, köszönd meg.

Végül ne felejts el gratulálni a nyertesnek, Ócsa újonnan választott polgármesterének. Ennyi.

Üdvözlettel: Fo-lak

*

Nincsenek megjegyzések: