2024. július 19., péntek

Boros hazug gyülölködése és a valóság - avagy Magyar Péter és a Bethesda esete ( - nívósan és valóságosan)

 Boros Tibor egykoron a helyi polgárőrség vezetőjeként az országos szervezeti egység vezetőségéig vitte, aztán lecsúszott. Azóta sem dolgozik, a süketelésből éldegél, és napjában posztolgat gyűlölködő tartalmakat.

Az évek előrehaladtával egyre mélyebbre kerül. 

Ajánlott már így lőszertípust Orbán kilövésére, de kedveli a meleg posztokat.  Különösen szereti Szájer Józsefet, akihez valamiféle olyan erős vonzalom kötheti, mely egyre másra visszatérő eleme a közösségi megjelenítésének.  

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXgL2IUnQFigOQNnEx6UtrJ7qeiVjPeDOLfV9c4BGjeioV54rO9I3CuobazxLLh7Q7kCEiYqA2Fx1Ycewk-oRsyxS-3BNuW2y9u4PRj5eQRUB692zJu2TK_MHz4w71oINzgcM3gTb7JBM/s858/B.+Orb%25C3%25A1n+legyilkol%25C3%25A1sa.png

Hasonlatos mód szeret politizálni és ennek során korábban Gyurcsány mellett, mostanság meg Magyra Péter mentén teszi közzé uszító megosztásait. 

Mindezeknek persze annyi köze a valósághoz, mint Tibornak a normalitáshoz. 

Azt osztja, hogy Magyar Péter 500 ezer (félmillió) forintot ajánlott fel a Bethesda kórháznak. (Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza.)  Igaz mindezt képtelen helyesen leírni a szerző mert Beteshda gyermekkórháznak nevezte a gondolt intézményt, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy magyarpéter.  Nem minősítem, mert a figura és az alakzat ismert. Persze kinek így, kinek úgy. 

Az egész kontrollálatlan és légből kapott, mert más hírforrások által nem megerősítették, de a levitézlett ellenállóknak nem is ez számít, hanem az, hogy ezzel orbánozhatnak egyet. Egy olyat, amiben sem összefüggés, sem más értelem nem fedezhető fel. 

Ezzel szemben azonban Magyar Péter volt ócsai lakos valóban adományozhatott a kórháznak, ahogy azt közösségi oldalán bemutatta. Ez nem csak egy színvonalbeli és emberi különbség Boros Tibor és a volt jobbikos, majd kétszerese polgármester-jelölt személyét illetően, hanem egy valóban előremutató dolog az ex-polgárőr viselt személyiségével szemközt. 

Aztán az is kiderült, hogy kár volt Boros és körének gennyeskedése, mert a Bethesda kórház hirtelen fakadt gondját máris megoldották.  Nem csak a tulajdonló Magyar Református Egyház, hanem a Ferencvárosi Torna Club is segítséget nyújtott.  


Mindez messze meghaladja azt, ami a híradásokban pánikrohamként hibaként megjelent, és messze túlmutat azon a valós segítségen, amit Magyar Péter illetve az aljasan szennyes Boros Tibor az eset kapcsán előadott.  

(Nem ideillő, de azért lássuk be, hogy 10 millió forintból a Bethesda kórház műtőjének steril klimatizálása is orvosolható, ha szakemberek szakmunkája kerül előtérbe, míg a Bukodi vezette Ócsán 16 millióból szerették volna háztartási célokra forgalmazott készülékekkel és a Fideszhez köthető képviselő-jelölt által megoldani a Bolyai gimi egyes tereinek részleges klimatizálását. Csakhogy érezzük a különbséget.)

*

2024. július 17., szerda

Ismét utcafórumot tartott Paul Tamás - Bukodi csak a békétlenséget szülte ( - kínos magyarázkodásba fogott)

 Paul Tamás és a BÉKE csoportja a választásokat megelőzően is utcafórumokat szervezett a helyi problémák feltárása és megoldása gyanánt, mivel Bukodi polgármester kihívójaként nem állt más lehetőség rendelkezésére.

Bukodi Károly polgármester is újra indult a legutóbbi választásokon és jelöltként csúfosan leszerepelt. Azonban hivatalban lévő polgármesterként sem szerepelt tisztességgel, mivel önmaga futtatásán kívül és túl minden más szereplési, megszólalási lehetőséget blokkolt.  A polgármesteri vitára való kihívást is leutasította. (Vagyis kibújt alóla.)

Paul Tamás választások előtti utcafórumairól pedig távol tartotta magát és Fideszes csapatát. Azokra sem a jelenlegi, sem a választásokra összehozott gárdája nem ment el, még csak hallgatósági szinten sem. (Távoltartotta magát és a hozzá köthetőket.)

Bukodi és a régi-új sleppje - a bukott polgármester érdekeltsége látszódik a vagyonvesztésben (- békétlenséget gerjeszt)

 Úgy tettek, illetve úgy tekintettek át az erre kíváncsi embereken, mintha ott sem lennének. Pedig nem csekély érdeklődést mutatott ki a választások előtti lakosság az új irányzat felé.  Bukodi pökhendi fölényeskedése meghozta az eredményt.  Kipicsázták.

Nincs elérhető leírás.
Bukodi  kényszeredetten magyarázkodik

 

Most, mégis hatalmon maradhatott, mivel az előrehozott választásokkal nem akarta a kormány megcsonkítani a korábban kapott és az előző választások során szerzett mandátumokat.  Bukodi ezzel próbál(t) visszaélni akkor, amikor a választások utáni első testületi ülésen a haverjainak kívánt közpénzt, a üzlettel leosztani.  Ezek egyike lett volna a 16 milliós klímából  álló csomag, amit a vele párt azonos (szintén fideszes) képviselőjelölt társának próbált besuvasztani, csakhogy a testület ezt a vélt túlárazás és az átgondolatlanság okán nem szavazta meg neki.  Csinált is belőle cirkuszt Bukodi.

  Egészen az egykori celeb énekes, Perutek (se nem birkózó, se nem bokszoló, se nem újságíró) Jánoshoz rohant, aki ring-szpíkerként szokott még szerepelni. (A Voice egyik - volt - versenyzője, Perutek János nem az a szégyenlős fajta. Előbb Liptai Claudiánál próbálkozott be élő adásban, a napokban pedig Kovács Patríciára hajtott rá.) Ócsán Bukodit szemelte ki. Itt vele készített valamiféle (összeborulós) beszélgetést, aztán meg a választási kampányműsorához kérte fel viszonzásul a polgármester levezetőnek, de érdemileg semmi érdemit nem hozott a szereplése. Most pedig Bukoidnak ezzel a (klíma-)sirámmal. sikerült rávennie, hogy adjon közre valamit érte ez a Peru, mert beszorult a testületben, amikor elutasították pénzlehúzós mutatványát.  Perutek le is hozta a tollbamondást, de nem lett vele sem szebb, sem népszerűbb, inkább csak magukat járatták le a helyi fideszesek, mert annyira rosszul sült el a dolog.  Peru tehát újságíróként is leszerepelt Bukodi oldalán.  

A klíma-hisztin túl Bukodi másik nagy fájdalma a volt piaci területre épített kolónia utcaképének megváltoztatása. Annak, amit a saját javaslata alapján fogadott be úgy a testület, ahogy azt maga Bukodi kérte.  Vagyis az ottani építési vállalkozó által vízelvezetés, világítás nélkül, mondhatni befejezetlenül létesített utcának nevezett területet, aminek rendbetételét nem követelte meg polgármesterként Bukodi.  Sőt nem hogy nem követelte meg, hanem el is tekintett tőle, amikor testület elé vitte a kérést, hogy fogadják be és nevesítsék önkormányzati közterületté a vállalkozótól így ingyen átvett területeket.  Bukodi ehhez mindet előkészített már akkor, amikor ezeket még a vállalkozó tulajdonában utcaként elnevezte. 

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/449261273_1446742349370287_2856610552626136259_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=9f807c&_nc_ohc=5yIkOLoOdoUQ7kNvgG2I0tE&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=03_Q7cD1QHuJfFSiTjBbQ6fVpnsvRp9wun5cVV9zPNhK9XRKlJP4A&oe=66BFA971
Közterületi "utcafórum" Ócsán - Bukodi polgármestersége alatt eddig nem igen volt fóruma a lakosságnak  (- a Williams tévé nem merte bevállalni)

Ezt követően húzta rá a bejáratott vállalkozását, amivel ismételten a kasszát akarta megfejni.  Utcánként 10-12 milliós díjtételt hoztak össze, mondván ennyiből helyrehozzák azokat a hibákat, amivel átvették azt. Ebből fakad azon érzet, hogy ezt direkt így tervezték, mert ezzel két legyet (vállalkozót) lehet lecsap(ol)ni némi pénzzel. Az egyik vállalkozó azért adhat pénzt, mert hagyták lelépni, a másik pedig azért, mert túlárazottan elvégezheti azt, amit a másik otthagyott.  Így kétszeres jutalékot vehet(ett volna) fel az, aki mindezt átviszi.  Erre (ezzel szemben) lépett fel a testület, és mondta, hogy elég. Eddig és ne tovább. Így nem kapott zöld utat a violaszínű tereprendezés.  

Nagy igazolja vissza leginkább azt a felheccelt beköltözőt, akit a vesztes Bukodi tősgyökereseként le-gyütmentezve is képes volt fel-, és kihasználni ill. maga mellé állítani a korrupció-gyanús hadművelete által

Ezzel szemben lépett fel Bukodi, amikor az érintett kolónia lakóihoz írt levelében azzal hangolta fel az ott lakókat, hogy az utcák tervezett rendbehozatalához nem járult hozzá a testület.  Mindezt úgy adta elő, hogy Paul Tamás egyesületének tagjai tettek be ennek. Ez az aljasság mind Bukodi polgármesterségét sújtja. Az újonnan betelepültek megosztását és az új vezetés befeketítését is a választásokon megbukott, de még pozícióban levő polgármester vezényli.  

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/449279100_26228708296777466_3924871768660030293_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=9f807c&_nc_ohc=rSjiE9Pbvt4Q7kNvgElaf_X&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=03_Q7cD1QEHTxlK2-yW4TXvWKoqt6Nyh19YkFHDbhNBXRF3CuXUNw&oe=66BF9CEF
Bukodi a mostani utcafórumon - korábban is becsapta már a lakosságot (- most is csak hangolta a népet)

A Facebookon indult támadásba a jegyző is, aki beszáll hangolni a zenekart. Ezért a lakosok megnyugtatására és az ócsai valóság bemutatására került meghirdetésre a mostani utcai fórum Paul Tamás által.  Érdekes mód erre a bukott polgármester is megjelent, holott korábban soha nem vett részt, vagy tudomást ezen eseményekről. Most még a mellett hivatalban levő alpolgármesterét, és két szintén fideszes képviselőjét is magával rángatta. Sőt, az újdonsült képviselőtársai mellet nyalonc jegyzőjét is odarendelte.  Így ők közel annyian, ha nem többen voltak, mint az érintett utca lakói. 

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/449221028_1922323298191461_5603244874254434403_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=9f807c&_nc_ohc=OMIdz6NGLpQQ7kNvgExYskv&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=03_Q7cD1QG5xVisxj7wSM2s9f94m3D2ZEPIRHE4Q2_8WHueLiZEEA&oe=66BF8B6C
Bukodi a város pénzén vásárolt "szolgálati autójával" és mostani támogatóival ment a először utcai fórumra, amit nem maga hívott össze és nem is maga tartott - máris kínosan magyarázkodott

A Hortenzia, az Orgona és a Levendula utcában élők tisztában voltak a körülményekkel és azzal amit vásároltak.  Bukodi polgármester kereste fel őket személyesen a beköltözésük után és köszöntötte őket, mint úja lakosokat a közpénzes csomaggal, amivel magának kampányolt. Ekkor a szavazatokért cserébe került szóba a házak előtti út vízelvezetése, amiről a polgármester lemondott, amikor átvette azokat ebben a formában az építési vállalkozótól.  Amikor azonban Nagy előjött az útjavítási igényével, akkor Bukodi megígérte neki és társainak azt. Ezt próbálta most a maga módján hasznosítani úgy, hogy az elhíresült Truck Tor Kft ismert alakjával összejátszva okosan megoldja. Ez került volna Ócsa népének 32 milliójába.  Erre mondta a testület, hogy nem.  

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/449266350_1541951640069069_4697215773450053207_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=9f807c&_nc_ohc=DTaUg9pw2_IQ7kNvgEQoYTs&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=03_Q7cD1QGbiTi9OMzkxFXtYVNqEW-tplXtERfOk4zzbWZR4hXP3g&oe=66BF7A91
A kép bal oldalán az új, a hátát mutató a régi polgármester párttársával és a jegyzőjével - az autót jó lenne, ha lassan leadná már Bukodi

Aztán Bukodi erre hangolta be az embereit a mostani fórumra.  Ezért is mentek oda csapatostul akkor, amikor ezt korábban  soha nem tették.  Most is csak azért, hogy keresztbe tegyenek az új vezetésnek. 

Na ez az aljas szemétség, ami mindig is jellemezte ezt a Bukodi-féle társulatot.  

Ez az a politikai békétlenség, amiről ez a bejegyzés szól. 

*

Bukodi polgármesterjelöltként hazudott - most a közterületek karbantartásával égett be (- gaz és ember együtt)

 Bukodi polgármester az újraválasztása érdekében igyekezett felsrófolni a számokat és nagyok mondva azt a látszatot kelteni, hogy mennyi mindent tett és lát el a városvezetés terén.  

Számháborúba kezdett és előadta, hogy 2019 óta évi 8 infrastrukturális fejlesztést sikerült megvalósítania az általa vezetett önkormányzatnak. Ezzel messze a környező települések (nem városok, hanem községek) szintje alatt maradt. 

Ehhez kénytelen volt ehhez valami nagyot és megfoghatatlant tenni. Így jött elő azzal, hogy a korábbi városüzemeltetés felszámolását követően immáron 106 ezer négyzetméter területet tart tisztán. Vagyis nem többet, mint 1,06 négyzetkilométernyit. Ez pedig nem több, mint a városházától mért 500-500 méter átmérőjű négyzet, vagy 1km x 1km-s kocka.  Vagyis nem egy jelentős terület.

Mindezt körívesen ábrázolva jobban látható, hogy meddig ér el a nagy számokkal bűvészkedő polgármester keze.  

Mindebből érzékelhető igazán, hogy a sportpályán túl mennyire futja.  Jól látható a mellékelt képen, hogy a bokáig gazban álló polgármester a választásokat követően mennyire foglalkozik Ócsával és annak közreülteti problémáival, ha éppen nem a valami túlárazott havert kér fel a "rendbetételre".

Bukodi Károly Ócsa polgármestereként már rég felsült. Nem véletlen, hogy leváltották és elküldték a hivatalból. Hátralévő hivatali idejét mégsem a gaztalanítással, hanem a haverok közpénzhez juttatásával, a város lehúzásával igyekszik kitölteni.  

Karcsi!  - legyen már ebből elég.   Fejezd be az uszítást, a kasszában kotorászást, és inkább takaríts, gaztalaníts, mert a porhintésből, az álságos szövegelésből elég volt.  

Szedd össze magad, takaríts,  pakolj, az időd lejárt. 

*

2024. július 3., szerda

Verte a biztosítékot Bukodi párttársának beajánlott légkondija, de a virágos út se semmi - mesél és szart kever

Bukodi panaszkodásával indult a sztori, amikor a partközeli tévéjének kamerája előtt kezdett siránkozni, hogy a testületi többség döntése által elvették a pénzes játékát.

Történt ugyanis, hogy az általa kikevert lapok alapján elképzelt játszma, amit évek óta egyazon leosztás alapján maga adta lapok szerint eddig kijátszhatott, most dugába dőlt. A képviselői leszavazták.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdlmqBkVhFllg1M5DaLzuLs7YUlecMYtHrAisskkFGC00bGYp5fGzu_HYFltPjT9Q4ErVWeP9kNBzzDicDbA3I8VoOIvhcieze3ztWjdN1QlVbBQSSR7bv_auqvOswa8QqDvTuO-7897-OjvONLQa4okQz73v1q_-xoR9q81wnwYxXBCGrBEgozbVgPyU/w640-h454/W%20hirad%C3%B3.png

Bukodi így fogadta be a vállalkozótól a területet
Bukodi a fidesz-közeli Williams tévének természetesen nem erről mesélt, hanem azt hangoztatta, hogy a csúnya képviselők nem szavazták meg azt az útjavítást, amit maga tett tönkre, vagy éppenséggel engedett ki a kezéből és hagyta a városra úgy, hogy arra kérte a testületet, ezt a rendezetlen vállalkozási területet vonja be Ócsa közterületi sorába.  

Tette ezt annak tudtában, hogy az adott területen kedvezményezett vállalkozó esetében eltekintett a terület rendezett átadásától, annak ellenére, hogy azon nem csak lakóépületeket, (házakat) épített, hanem utat is létesített, aminek vízelvezetéséről, szilárd burkolattal történő ellátásáról és annak megfelelő közvilágításról sem gondoskodott.  Holott ez alapkövetelmény lett volna, ha nem Bukodi a város és az itt élők érdekeit képviseli illetve védi.  Azonban polgármesterként ismét a lakósok érdekeivel szembehelyezkedve, azok ellen tetet, amikor a lakóparknyi ingatlant kialakító vállalkozó esetében nem kérte és követelte meg mindazt, amit most hiányol.  Normál esetben ezt az ingatlanok kialakítása során a vállalkozást terhelte volna. Bukodi azzal, hogy ezt elengedte, az általa beszerzett árajánlatokat tekintve úgy 30 milliós kért okozott a városnak. Most ezt a 30 milliót meghaladó költségvetési tételt a másik kedvenc vállalkozójával kívánta pótlásként megvalósítani. Ez az a tétel, amivel még próbálta lehúzni a várost.

A Levendula, Orgona és Viola utcában házakat vásárlók tudták, hogy mit vesznek és hova költöznek. Ismert volt a vállalkozói környezet, és a taposott út.  Ezt vették erre fizettek.  

Nem az ő hibájuk, hogy a város polgármestere mindezzel nem foglalkozott és hagyta, engedte a kivitelezőt a rendezetlen utcák kialakítására. Mindez tehát kártételként jelentkezik akkor, amikor Bukodi az építési vállalkozó kötelezése helyett a városra hárítja a rendbetételt.  

Az, hogy ezt a házibarát Truck Torra számlázta, az már csak nyalánkság azon a tortán, amit velünk szándékozik megfizettetni.   Most mégis hangulatkeltő kiáltvánnyal hergeli az ottani lakókat, mondván ez az új egyesület és a megválasztott, de még be sem iktatott új polgármester hibája. 

Bukodi ezzel leköszönő polgármesterként, de még tisztsége betöltésével nyílt gyűlöletkeltésbe kezdett, amihez nem kellő, és nem tényszerű, vagyis nem valós információt tesz közzé. 

Bukodi bukottan sértett polgármesterként félinformációkkal kezd hangulatgerjesztő gyűlölködésbe  - szégyen, gyalázat

Bukodi polgármester érthetetlen okokból nem kötelezte az építési vállalkozót, hogy  létesített ingatlanokhoz kialakítandó utcákat, hozza normális és a városi normáknak megfelelő szintre. A jelen és átvet állapotukban ez nem elfogadható. Ezért is akart a város nevében pénzt ölni Bukodi azok szintre-hozatalába úgy, mint a hiányzó vízelvezetés és a burkolat javítása.   
A kérdés csak az, hogy ez miért nem azzal végeztette el, aki ebből az egész több házas területből milliárdos értékesítéssel járó produktumot húzott ki. Elvégre az ott értékesített lakások egyenként is úgy 50 millió körül kerültek eladásra. A keletkezett haszonból jutott volna az út rendbetételére.  
Bukodi utolsó húzásainak egyikeként még ezt is az ócsai lakosság nyakába akarta varrni úgy, hogy egy másik vállalkozót hoz ezzel  ismét előnybe, míg a helyiek a pénzüket adják. 
Na ez az a hibás szemlélet és rossz gazdálkodás, aminek nem csak véget kell vetni, hanem utána is kell nézni, mert ennyire nem lehet hülye a Karcsi, és nem lehet ennyire hülyére venni a városlakó többséget sem.   Ezért nem akartak több mint 32 milliót fizetni a Széchenyi utcát elfuseráló ismert vállalkozónak, és ezért nem szavazták meg Bukodi Károly kétes, pénzlehúzó előterjesztését.  
Legyen elég az 5 milliós violaszínezetű zebrákból és a 4-5 milliós árnyokoló vitorla-ponyvákból. Legyen elég Bukodi lehúzásaiból.
 
Bukodi fél kilométeres vezetékezésben gondolkodik
Másik nagy hangulati eleme az elveszett fideszes polgármesternek a Bolyaiba gondolt 16 darab (16 milliós) légkondicionáló telepítése. 

Ezzel kapcsolatosan videomegjelenítést tett közzé, ahol elmeséli, hogy az ajánlatot adó készülékei sem drágábbak, hiszen azt áfa terheli. 

Karcsi! - ne csináld.  A lakossági légkondit is 27 %-s áfa terheli, amit jószerivel magánszemély vissza sem kérhet.  Kit nézel ilyen bejátszásokkal hülyének? Vagy magadtól vagy ilyen? 

Aztán mekkora tudatlanságra utal az, hogy egy adott beltéri egységhez 500 méteres távon levő kültéri egységből kívánjátok küldeni és keringtetni a gázt!?!   Aki ilyenre kötelezi az ajánlattevőt és aki ilyenre vállalkozik, az vagy analfabéta, vagy nem igazán szakember.

Akár hogy is legyen, most az a hivatkozási lap, hogy ez a fél kilométeres távvezeték és annak kiépítése, feltöltése drágítja meg a légkondicionáló árát. 

Bukodi Károly ezzel nagyon mellélőtt.  Egy ilyen beszerelést nem szabad engedélyezni. Aki pedig ilyet vállal azt el kell tiltani a sz6akmától.  Bukodi egyes klímáknál 1000 méteres távon futó kiépítést vizionál. Mindezt természetesen utólagos kiépítéssel, falon kívül, ami belsőépítészetileg, esztétikailag sem elfogadható. A hatásmechanizmusát tekintve pedig nem csak gazdaságtalan, hanem energiazabáló és értelmetlen.   Mindezt egy normálisan gondolkodó nem engedheti.

Ezt az egész elképzelést alapjaiból kell újragondolni és szakemberek bevonásával átbeszélni, megvizsgálni.  Ezért nem 16 milliót hanem egyet sem szabadna kifizetni a városi kasszából. 

Bukodi fideszes csapatának tagja Márki Csaba alulmaradt a választások során, de azért a vállalkozást máris besegítették és beemelték Ócsa költségvetésébe a klímás elképzelés által  - a távozás előtt álló polgármester szerint ez nem korrupció-gyanús (- hát persze, mert maga hozta)

 Ja és mindezt a fideszes választási csapatának képviselő-jelölt tagjának vállalkozása által, illetve annak megsegítésével kívánta megvalósítani. Mintha nem is lógna ki az a bizonyos lóláb az egész elképzelés alól. Bukodi semmit nem tanult a bukásából. Ugyanazt a városellenes szemétséget kívánja folytatni, amit tett polgármesterként évtizednyi éveken át. 

Adott esetben nem más, mint maga Bukodi leváltott polgármesterként rágalmaz

Bukodi már megint a maga pecsenyéjét igyekszik sütögetni, miközben álságos mód másról beszél.  

Ez a rosszindulatú mellébeszélés átcsap másra mutogatásra és olyan politikai mellékzengést is kap, mint a Waberer's, aminek már abszurd semmi köze Ócsához.

Hogy jön ide a Waberer's - mi baja a céggel a polgármesternek ( - elgurulhatott a gyógyszere, vagy elhagyta a józanság a borlovag Karcsit)

Bukodinak sértettként sem kéne szart kevernie.

*

Olena Zelenska lett a vadonatúj Bugatti Turbillon első tulajdonosa - de támogasd az ukránok háborúját (- fals)

A párizsi Bugatti-kereskedés egyik alkalmazottja ismertette az új modell zárt körű bemutatójának részleteit, amelyet két héttel a hivatalos bejelentés előtt szerveztek a Zelenszkij házaspár számára. Olena Zelenszkát lenyűgözte az új hiperautó, és a bemutatót követően leadta megrendelését, így ő lett az új Bugatti Tourbillon első tulajdonosa – írja a Verite Cachee France francia hírportál.

Június elején a Zelenszkij család egy ukrán delegációval Franciaországba érkezett a normandiai partraszállás nyolcvanadik évfordulójának megünneplésére. A hivatalos látogatásokon kívül a Zelenszkij házaspár más, kevésbé nyilvános eseményeken is jelen volt. Ezek közé tartozott a „Párizs!” kiállítás és a Bugatti által szervezett zárt körű bemutató, ahol az ukrán delegáció tagjai felfedezhettek egy új hiperautót – írják.

Az újságíróknak sikerült megszerezniük az ukrán elnök feleségének új autójáról szóló számla másolatát – írja a portál.

A MEGJELENT DOKUMENTUM SZERINT AZ ÁR MINDEN EXTRÁVAL EGYÜTT csaknem 4,5 MILLIÓ EURÓ, ÁTSZÁMOLVA KÖZEL 1,8 MILLIÁRD FORINT. A JÁRMŰVET 2026-BAN VEHETI MAJD ÁT AZ ÚJDONSÜLT TULAJDONOS.

 Egyesek szerint mindez kacsa, vagyis álhír.

*