2024. szeptember 2., hétfő

Hogyan bűvölhető tovább Ócsa ernyedt fallosza - Perutek még küzd a térben a Fidesz bukott polgármesteréért

 Nyár volt uborkaszezon, meg hőség és nyaralás, pedig lett volna miről írni, hiszen Ócsán mindig történik valami. 

Erről leginkább a végtusáját élő Bukodi Károly (exitáló) polgármester és szárnysegédei gondoskodnak.  

Hol egy zsíros üzlet, hol egy öntömjénezés, vagy egy narcisztikus magamutogatás mások bevonásával, vagy éppen egy újdonsült haveri segítség a lakájkodásáról elhíresült Perutektől.

Bukodi polgármesterkén még utoljára előadja magát - köszönetmondás nélkül (- búcsúzás és zárszó helyett)
 Perutek Jánost sem kell kétszer kérni, ha az ócsai polgármester fideszes falloszát kell polírozni. 

Rácsatlakozott korábban is és megtette ezt már azóta is, ahányszor csak  hiányát, vagy szükségét érezte ennek a potenciáját vesztő Bukodi pajtás. 

Ahogy ezt megelőzően, egy mondvacsinált seggnyalós híradásban, most sportszerűtlenül küzdőtérben teszi ezt újfent a polgármesteri bránerért Peru.  

Úgy nyal alá a bukott fideszesnek, hogy az már a visszataszítónál is undormányosabb. Akár a halottal való közösülés. 

Perutek Ócsán - a magát tősgyökeresnek valló Bukodi mellett csak gyűtt-mentként jöhet szóba (- közösségi megosztás)

Bukodit a választásokon sportnyelven szólva (csak hogy igazodjunk a sportrovatos küzdőtér elnevezéshez) kiütötték.  Valójában ez nem egy sportteljesítmény, hanem politikai zakó. Akkora vereség, hogy a távolból se látni hasonlót.  

Bukodi azonban láthatólag nehezen viseli. Korábban elképzelni sem tudta, hogy valaki képes lesz kimozdítani az általa képzelt trónról. Azt hitte a polgármesteri székből fog meghalni. Annyira züllötten arrogáns és tisztességtelen volt végig, hogy a látszata sem fordult meg a fejében annak, hogy az itt élők többsége megcsömörlött tőle. 

 Erre jött még Perutek, mint szaros Pista Jézus neve napjára, és próbálta önmagát is megerőszakolva felépíteni azt aki alkalmatlan erre.  Persze Perutek sem egy nehézsúlyú bajnoka a politikának, de még csak az újságírásnak sem, így hát csupán egy felfuvalkodott celeb képességeivel annyit sem ért el, mint Williams Vilmos a városunk közpénzén táplált tévéjével. 

Lássuk hát, miről is van szó. Bukodi utolsó napjainak során ismét felhívta Peruteket egy kis mázolásra, hogy egykori polgármesteri alakját bemutassa annak a helyi közösségnek, aki már nem kér belőle, hiszen a város menesztette. 

Utolsó lendülettel, még egy narcisztikus póz a képzeletbeli "fedélzeten" - októberben már ennek is vége (- befellegzett a látszólagosságnak)

 A leváltott polgármester azonban nem nyugszik.  Perutekkel kívánja felhúzni az árbócra azt a semmit, ami szerinte még látványos lehet. Peru pedig szalad a bohócot fényezni. 

Bukodi most sem érti a lényeget. Perutek pedig van annyira analfabéta és szakmaiatlan, hogy képes erre a pornóra becsekkolni.    

Bukodi újra elmeséli, hogy a családja itt élt, elmondja, hogy volt aki kisbíró volt, más meg tanár, de arról, hogy Ő mi valójában, nem esik szó.  

Nem is érdekli a mostaniakat. Ócsa választóit inkább foglalkoztatta Bukodi polgármesteri munkája, a lakossághoz köthető viszonya. Az a polgármesteri sunyiság, az a közpénzes éhség, ami által képes volt lelohasztani Ócsát.  

Orálisan lakájkodik, vagyis szájjal szolgálja ki...
Perutek van olyan tudatlan és ostoba, hogy erről semmit nem tudjon. Nem is érdekli, nem foglalkoztatja. Ezért elfogult, egyirányú, és alákérdezősen seggnyalós az egész. Nem véletlenül jött szóba az a fényezés, amit polírozásként szemléltethetünk.  

Peru küzdőterében a BÉKE társadalmi összefogásán élcelődik. Mag állítása szerint az egyesület minden, csak nem a béke szimbóluma. Ezt maga Perutek János jelenti ki és állítja, ami igencsak nem egy riporterhez méltó dolog. 

Bukodi persze még mindig ott tart, hogy a választások előtt, vagy soron az országban olyan hangulat volt, ami ide Ócsára is begyűrűzött, és részint ez okozta a bukását. Másrészt a helyi BÉKE, mint valami  mozgalom, jól kihasználta a lehetőséget. Minderről úgy beszél, mintha valami nagy ellenzéki cselszövés, összefogás tört volna ki ellene. holott csak volt egy másik polgármester jelölt, aki hihetőbb, hitelesebb és jobb volt nála elképzeléseiben, programjában és a bemutatkozásában.  

Bukodi erre képtelen volt. A kormánypárti Fideszt is megetette Pánczél Karcsival, Szűcs Lajossal együtt a bárgyúságával, hogy márpedig Ő legyőzhetetlen, kikezdhetetlen és verhetetlen.  Abban ringatta magát, hogy a mögöttes országgyűlési képviselőkkel, a helyi fideszes tagsággal mindet visz és marad a trónon a maga alkotta Károlyság élén.  Nos, ezt az általa képtelennek gondoltakat szívta meg.  

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigLPCxqwdRINgvEwdKA9Ty4yPIAtEopUcsuVe9y5TRqQcgoQyUqbVbKCUdDnfWmyKSS1IhILeJ0LdKf4bUPw1cuhyphenhyphenKPDxP4ofLqFZwPr-SWgxcWXMM-I1b7N-NfjpzTlOQgeCGAJz9kgVOlmNmt0jarvq_fwp_T-mAlp48uC72ebG4JZm2kRN9UfKZj7c/s16000/Peru%20h%C3%A1rma.png
Bukodi itt még kampányol Perutek támogató segítségével, és a kétes hírnévre szert tevő Szűcs Lajossal  a fórumnak hazudott választási kampány-összejövetelen

 Perutek szerint kicsi volt a különbség a választásokon, holott ez nem igaz. Bukodi szarrá verte egy olyan ember, aki ezerszer jobb képességgel bírva állt elő.  És, hogy lássuk mekkora volt ez a zakó, mi sem bizonyítja jobban, hogy nem csak a polgármester lett kiebrudalva, de a Fidesz mint pártformáció sem tartotta meg a többségi képviseltet a testületben. Szóval, bármit is mesél, vagy próbál beadni ez a két ember, a kiütéses vereség, vagy technikai KO a jobb szó, ill kifejezés a küzdőtéri anyaghoz formáltan. 

Persze ehhez kellett az a hazug és arrogáns éveken át tartó városvezetés, amit az utolsó évtized során megvalósított, és véghez vitt Bukodi. Perutek mit sem érzett, vagy nézett utána ennek. Őt csak a Fideszhez kötöttsége a haszonleső szolgáltatás érdekli, hiszen a Bukodi adta anyagokból is pénzt csinál. Még akkor is, ha ez felér egy pornográf tevékenységgel. Perutek sem különb annál, aki képes ebben, és ehhez  adni magát.

Bukodi ma is azt hiszi, hogy a kampányban szúrta el. Eszébe nem jut, hogy a jegyzőjével miként pakolt alá a városnak, a zsíros távvezetékkel, ami csak a napfényes időszakokban szállít áramot a fogadóállomásra, de minden időben és napszakban beárnyékolja, mondhatni károsítja, tökreteszi a város további életét.  

Perutek ezzel sem foglalkozik, inkább ismét egy hazug állítással próbálja felmenteni ernyedt polgármesterét. Azt állítja, hogy a választásokat követően változott, átbillent a hangulat és az emberekben akkor tudatosult, hogy "jaj még sem a Karcsi lesz", ami szintúgy nem igaz, mint a korábbi állításai sem.  

Perutek nem csak hamis mázzal látja el, és fényezi a bohócot, hanem be is veszi  az állításait - térben is küzd érte  (- nekrofílía)

Ócsa lakossága ma is nagyon várja a váltást és ezzel a változást. Perutek mégis felveszi Bukodi vagy a mögöttes Fidesz okán a polgármesteri hazudozást. 

Bukodi valójában nem képes feldolgozni a vesztést. Azt a vereséget, amit magára mért. A veszteség, ami éri csak képzeletbeli számára, hiszen a járandóságait máig kapja, a több millióért újonnan vásárolt  szolgálati autót is használatában van.  Az, hogy az általa kötött üzletek vállalkozói által kifizetett közpénzekből mennyit prosperált, vagy prosperálhatott volna (még), csak mag tudhatja, mert a városlakó ebből és ezekből nem sok hasznot vélt felfedezni a maga javára.

A 4-5 milliós hasznavehetetlen napvitorlák, az ugyancsak ennyiért létesítendő zebrák, a 30 milliósra beígért utcakép javítás, vagy a 16 milliós klíma-üzlet egyike sem a lakosság érdekeit jobb létét célozta. Mindez csak egy rossz elképzelés, egy kilátástalan jövőkép volt a városvezetés részéről.  

Nem véletlen, hogy a választásokat követően sebtiben távozott az ebben részt vállaló főépítész, a Koltait elutasító művelődési ház igazgatója és ki tudja, hogy a jegyző is meddig marad a hatalmát vesztett Karcsija mellett. 

Ennek ellenére Perutek tovább erőlteti Bukodit. Azt állítja, hogy a választásokon induló ellenjelölt, aki győztesként polgármestere lesz/lett Ócsának, Bukodival szemben tapasztalatlan, politikai jártasság nélküli és szerinte nem alkalmas. Ezt adja elő és várja erre Bukoditól a választ, hogy Ő (fideszes) politikusként hogyan lendít a neki tetsző vagy akaszt be a neki nem fekvő ügyeknek.?

Peru szerint Ócsán ezt a polgármesterséget valakik nagyon meg akarták szerezni, akik nem is ócsaiak, csak idejöttek. 

Szerintem Perutek Jánosnak ez a legnagyobb szembeköpése önmagának. Ő jön elő ezzel a szöveggel, aki kevesebb ideje lakik itt, mint szinte bármelyikünk a régmúltban költözők közül is. 

Perutek valójában egy olyan féregnyúlvány, aki képes arra a szexuális szolgáltatásra, ami kielégíti azonos nemű és pártállású  partnerét. Valójában ezt teszi.

És hogy lássuk más (fideszes) disztingváltabb véleményét, az alábbiakban közzéteszem (megosztom) a Pesti srácok.hu-n megjelent sorait. Érdemes rákattintani és elolvasni.

*

Nincsenek megjegyzések: