2024. szeptember 10., kedd

"William's" és Bukodi egy húron pendülnek - egy szakmaiatlan, egyoldalú tudósítás Ócsáról (- hattyúdal)

Mint már beszámoltunk róla és mondhatni közismert, a Bukodival szerződött Williams tévé képes minden aljasságot leadni és úgy közvetíteni, mint az egy és örök igazságot. A valóság azonban mindig szembejön és cáfolja Kortye Vilmos, valamint elfogult csapatának bemutatott anyagát. 
 
Nem éppen egy hiteles forrás
 

Így jártak most is ezzel a tudósítással, amit úgy készítettek egyoldalúan, hogy maguk nem is néztek és nem is kérdeztek utána, de nem is jártak annak nyomába amit a város polgármestere állít. Vilmos korábbi nyilatkozata szerint azért nem teszik, ezt meg, mert ők nem oknyomozók. Vagyis mindent benyelnek, (főleg  pénzt) és azt adják, le amit kapnak. Ezért is váltak egyoldalú szócsövévé ami ugyebár egy oldalról érthető, hiszen vele szerződtek, Ő az aláíró és mondhatni fizető fél, hiszen a pénzügyi iroda Bukodi szignójára fizeti a közvagyonból, a város pénzéből, vagyis a mi vagyonunkból a propagandát, amit a Williams tévé közvetít. Ebből a közpénzes talpnyalásból csinált üzletet Vilmos. A politikai kapcsolódást pedig Szűcs Lajos és Fidesz adja, cserébe Vilmos jól prosperál az egészből.  Ők arról számolnak be amiről akarnak vagy amire felkéri őket a szerződött partner, vagyis a polgármester. 
 
Így aztán  például a Koltai ügyről egy szót sem szóltak.
 
A lényeg azonban mégis csak abban van, hogy a tévé és a polgármester sem független, így mindketten a saját érdekeiket képviselve járnak el, ha kell hazudnak és adnak le olyan szöveget, tudósítást, beszámolót, aminek a valóság tartalma csekély, vagy csak annyi, amennyit a megszólalók súlya nyom. Márpedig mindkét fél megméretettet már és könnyűnek bizonyultatott. Mindez a hitelesség és a hihetőség kárára tudható be. Bukodi elbukott és úgy tűnik a Williams tévé is ezt a hiteltelenséget választva kíván elveszni. 
 
Klára asszony szavainak, felszólamlásainak mindig is volt és van súlya. Ezt tegyük hát mérlegre.
 
Olyan személyt szeretnének az Egressy Gábor ... élére, aki a kiírásnak nem felel(t) meg, aki szerintem ... soha az életben nem vezetett ekkora költségvetéssel rendelkező kft-t, egy percet sem dolgozott még szabadidőközpontban, nem szervezett műsorokat... - mondja mikrofonba
Bukodi igazából azt szeretné, ha a saját embere ülhetne be az Egressy igazgatói székébe 5 évre. Ezzel a választásokon elvesztett hatalmi pozícióját szeretné be betonozni az új polgármester ellenében, hiszen így kivenné a kezéből a beleszólás és döntés jogát.  
 
Közpénzből jutalom
 
Paksi Zita felmondása egyfajta menekülés a részéről, másrészt a "kedvenc" polgármestere utáni hála is egyben, hogy a lemondással még tudna egy új embert beilleszteni a "sajátjai" közül.  Paksi nem véletlenül kap a felmondása mellé 3 havi fizetést csak úgy puszira, amit a polgármesterhez köthető képviselők meg is szavaztak.
 
Bukodi még az utolsó napjaiban is úgy szórja a város pénzét, mintha abból annyi lenne, hogy másra nem is lenne szükség.  
 
"Természetesen" a Willams tv erről sem szól, ahogy a Bukodi polgármester sem hozta fel a történetet.
 
Neki csak az fáj, hogy nem az ő jelöltje,  a közszájon emlegetett Kormos Rebeka kerül automatikusan megválasztásra 5 évre; - Paksi közreműködésével átjátszásra kerülvén. 
 

Bukodi egyre inkább szenved, mert elképzelni nem tudja, hogy a továbbiakban már nem a maga elképzelései szerint fognak zajlani a dolgok és az események is másként fognak megvalósulni, történni. Ettől tart a leginkább, ezért is szeretné a jelen hatalmi helyzetét kiszélesíteni, egyes utolsó pillanatban  leütött szerződésekkel, átkötésekkel átvezetni, befolyását kiterjeszteni a jövőre. 
 
A polgármester már az új ember kiszorításán, ellehetetlenítésével munkálkodik, ezzel próbálkozik.
 
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése