2024. szeptember 3., kedd

Klímát csak megbízható forrásból - Ócsa leváltott fideszes polgármesterének ajánlásával (- túlárazva, milliókért)

Még tart a nyár, nagy a forróság és a napokban is 34 fok Celsius fölé mutatnak a mérők. Erre a hőségre gondolt egyfajta közpénzes megoldást Ócsa polgármestere, amikor nem csak az iskola egyes tantermeit próbálta hűteni, hanem a közös pénzéhséget is. 

Bár az általa tervezett megvalósítással éppen, nem a város pénzéhségét csillapította volna, hanem ellenkezőleg, a pénztelenségét növelte volna inkább. 

Klímák (háztartásban is használatos) darabját egy millióért telepítette volna közvagyonból - Bukodi ajánlásával

Bukodi Károly még a Fidesz politikai arculatával volt aktív és aspiráns polgármestere Ócsának, amikor a kampány során az egyik pártársát, önkormányzati képviselő-jelöltet hozta üzleti helyzetbe az által, hogy városvezetőként az ő ismeretlen vállalkozásának több milliós ajánlatát nyújtotta be a testület elé, mondván ez a legjobb a helyi gimnázium egyes helységeinek klimatizálására.

Mint aztán kiderült, Ócsa polgármestere a párttársának biztosított lehetőséggel a választásokon még meg sem méretett képviselőjelöltjét kívánta pozícióba hozni. 

A közös cél a gimnázium egy részének lokális hűtése, amihez a polgármesteri jelölttől hozott ajánlatot.  Mindez nem volt más, mint a háztartásokban is használt klímakészülékek, amiket az iskolába telepítettek volna 16 millióért.

Ez darabáron 1 millióba került volna. 

Bukodi a csövekkel és azok hosszával magyarázta, mondván ez és a benne levő gáz drága.  

Mások szerint pedig az a gáz, hogy Bukodi és párttársa, a képviselő-jelölt a választást is egymás anyagi helyzetének erősítésére és nem a város érdeke céljából próbálta felhasználni. 

Még szerencse, hogy Bukodi városvezetőként leváltásra került és ezt a városrontó politikát nem űzheti tovább.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése