2024. július 17., szerda

Bukodi polgármesterjelöltként hazudott - most a közterületek karbantartásával égett be (- gaz és ember együtt)

 Bukodi polgármester az újraválasztása érdekében igyekezett felsrófolni a számokat és nagyok mondva azt a látszatot kelteni, hogy mennyi mindent tett és lát el a városvezetés terén.  

Számháborúba kezdett és előadta, hogy 2019 óta évi 8 infrastrukturális fejlesztést sikerült megvalósítania az általa vezetett önkormányzatnak. Ezzel messze a környező települések (nem városok, hanem községek) szintje alatt maradt. 

Ehhez kénytelen volt ehhez valami nagyot és megfoghatatlant tenni. Így jött elő azzal, hogy a korábbi városüzemeltetés felszámolását követően immáron 106 ezer négyzetméter területet tart tisztán. Vagyis nem többet, mint 1,06 négyzetkilométernyit. Ez pedig nem több, mint a városházától mért 500-500 méter átmérőjű négyzet, vagy 1km x 1km-s kocka.  Vagyis nem egy jelentős terület.

Mindezt körívesen ábrázolva jobban látható, hogy meddig ér el a nagy számokkal bűvészkedő polgármester keze.  

Mindebből érzékelhető igazán, hogy a sportpályán túl mennyire futja.  Jól látható a mellékelt képen, hogy a bokáig gazban álló polgármester a választásokat követően mennyire foglalkozik Ócsával és annak közreülteti problémáival, ha éppen nem a valami túlárazott havert kér fel a "rendbetételre".

Bukodi Károly Ócsa polgármestereként már rég felsült. Nem véletlen, hogy leváltották és elküldték a hivatalból. Hátralévő hivatali idejét mégsem a gaztalanítással, hanem a haverok közpénzhez juttatásával, a város lehúzásával igyekszik kitölteni.  

Karcsi!  - legyen már ebből elég.   Fejezd be az uszítást, a kasszában kotorászást, és inkább takaríts, gaztalaníts, mert a porhintésből, az álságos szövegelésből elég volt.  

Szedd össze magad, takaríts,  pakolj, az időd lejárt. 

*

1 megjegyzés:

  1. Bocsánat, 1 négyzetkílométer az 1 millió négyzetméter, még rosszabb az arány

    VálaszTörlés