2024. június 15., szombat

Vak vezet világtalant Ócsán a sötétben, mert nincs világosság - áramkimaradások és a hülyeség (- hibás szakik)

 Munkanap volt. Aludtunk, amikor az éjbe visítva vágott éket a szomszédos ház riasztójának pánikos vinnyogása úgy 150 decibellel, ha nem többel. 

Erre jöttek a kutyák, akik mindezt megpróbálták túlugatni a maguk 120 db-s csaholásával.  Ócsa erre ébredt, mert ismét elment az áram több utcát és még több háztartás érintve az éjjel.

Itt nem ritka ez a jelenség, ami elég bosszantó ahhoz, hogy ez már hosszú ideje fennáll.  Volt itt már panasz, Facebook csata, okoskodás és petíció a várost 14 éve vezető polgármestere felé, hogy emelje már fel a seggét és tegyen végre valami hasznosat a városlakó érdekében. 

 Bukodi meg is indult, de ahogy a vasúti átkeléssel kapcsolatosan sem jutott előrébb, úgy ezzel a problémával sem volt képes megbirkózni.  Hablatyolt valamit, a közösségi felületén, ami ráadásul eléggé ellentmondásosra sikerült, de a hívőknek ez is elég volt, hogy átvegyék a rigmust és tovább tolják a mantrát.

Nem véletlen, hogy menesztették a Fidesz egyik legsutább polgármesterét a választók.  

 Ócsa 14 éves polgármestere ha eddig nem volt képes eljárni ez ügyben, akkor ettől már, és  ezt követően sem várható el Bukoditól a cselekvés.

Most nincs mit tenni, mint reklamálni, jegyzetelni a kimaradásokat és várni az új polgármester beiktatására, a testület összejövetelére, hogy elkezdődhessen a munka. 

Addig azonban nem marad más, mint a közösségi oldal szájcsattogtatása, az okoskodás és a hülye vélemények megfogalmazása.  

(Mindezek ellenére azért jó ha lejegyezzük - naplózzuk - a rendszerhibákat, hogy egyszer eléjük tárhassuk a megoldás véget. Különben képesek még ezt is letagadni, netán elfogadtatni, mint a drága és sötét villamos szakitól a rossz munkát.)

 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése